Beauty

Odabrale smo! Ovo su najdraži parfemi po izboru miss7 redakcije

Talijanski dizajner Gianfranco Ferré izjavio je da je parfem poput odjeće, izraz osobnosti. A mi se apsolutno slažemo s time

Svi volimo lijepo mirisati, a i osjetiti na drugima fine mirise. Kad si ljubiteljica parfema nije lako odrediti koji ti je najdraži, pa se možeš našaliti da je to kao da se pita majku koje joj je dijete najdraže. No ipak, postoje mirisi za koje smo posebno vezane i s njima povezujemo lijepe stvari koje su nam se dogodile ili nas podsjećaju na neku osobu. Tako smo i mi same prepoznatljive drugima po parfemu kojeg nosimo i volimo. 

KORANA MAROVIĆ

Strastveni sam obožavatelj mirisa i skupljam parfeme tako da mi se “najdraži” parfem stalno mijenja, no možda bi rekla da mi je all-time-favourite “Habit Rouge” od Guerlaina. On je muški, ali mislim da perfektno opisuje moju osobnost i na meni djeluje vrlo senzualno. Smiješno je da sam ga u stvari uzela od (današnjeg) dečka u prvih nekoliko dana kad smo se upoznali jer me naprosto izludio mirisom - no vrlo brzo sam ga pretvorila u “svoj”.
 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

IVANA GRANIĆ

Iako mi je uistinu teško izabrati, ipak bih izdvojila Lancome Tresor kao omiljeni parfem. Nosim ga već toliko dugo da njegov miris vežem s nekim od najljepših uspomena. Cvjetno-orijentalnog je mirisa, izuzetno je topao, a opet je dovoljno jak i veoma trajan. Moram napomenuti da, vjerojatno zbog ruže koja njime dominira, nije jedan od mirisa koji se sviđaju svima, ali meni je naprosto savršen! 
 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

BERNARDA PAVIČIĆ

Ovo limitirano izdanje L'Occitane parfema osvojilo me na prvu i zauzelo visoko mjesto na listi mojih favorita. Terre De Lumière je svježi i aromatični miris inspiriran svjetlošću Provanse, što ga čini posebno neodoljivim. Osnovna nota je iskričavi bergamot koji se miješa s notama lavandinog meda, pčelinjeg voska, bijelih cvjetova i bijelog mošusa. Savršeno, zar ne?
 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

KRISTINA DERANJA

Moj omiljeni parfem koji doista ne koristim često je Velvet Orchid Tom Ford. I inače volim Fordove parfeme, a ovaj mi je posebno drag jer ima mističan, dark moment. Od bazne note najviše se osjeti sandalovina, dok je top nota citrusna. Kroz dan doista promijeni 10-ak mirisa, a najdraže mi ga je pošpricati po marami ili šalu, Mmm.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Možda vas zanima 5 Diorovih parfema koje obožavamo: izgleda da će nam i novi Joy ukrasti srce Rubrika Beauty Beauty

IVONA PAVIČIĆ

Moj apsolutni favorit je parfem francuske kuće Yves Saint Laurent - Black Opium. Osvojio me na prvu i postala sam vjerna korisnica. Ovim parfemom dominiraju snažne mirisne note koje naglašavaju ženstvenost. Istovremeno je i mističan i zavodljiv. K tome je i dizajn bočice veoma lijep i elegantan što ga čini još privlačnijim.
 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

 

Photo: miss7

Komentari 0