Beauty

Od mame i bake do kolegice – kako odabrati savršen blagdanski poklon za svakoga?

  • Sezona darivanja je stigla, a s njom i slatke muke što kupiti najmilijima
  • Donosimo super ideje što kupiti mami, tati, baki, najboljoj prijateljici, sestri ili kolegama na poslu
  • Sve ove poklone možeš pronaći na jednom mjestu i tako si olakšati blagdansku kupovinu

 

Stiglo nam je, kako blagdanske pjesme kažu, najljepše vrijeme godine - vrijeme kada se družimo s najmilijima uz finu hranu, super raspoloženje i darivanje. I dok je sam čin darivanja predivan i ispunjava nas srećom i zadovoljstvom, ne možemo uvijek reći isto za kupovinu tih istih poklona. Budući da nitko ne želi gledati "kisele" osmjehe na licima obitelji, prijatelja ili kolega, važno je odabrati prikladan poklon koji će im se uistinu i svidjeti. Pronalazak savršenog poklona obično znači sate i sate šetnje po raznim trgovinama, no što kada bismo ti rekli da sve poklone, za mamu, tatu, sestru, baku ili možda kolegice, možeš pronaći na jednom mjestu? 

Kratkom šetnjom do najbliže Bipe riješit ćeš sve svoje muke oko pronalaska savršenog poklona jer Bipa u svom asortimanu ima preko 800 artikala i više od 100 brendova u kategoriji parfema, 4700 artikala i 20 brendova u kategoriji dekorativne kozmetike te 1000 i 70 proizvoda za njegu lica. Nisu samo kozmetika i parfemi izbor poklona - tu su i razni beauty uređaji te velika kolekcija poklon setova različitih brendova. Evo čime ćeš garantirano obradovati svoje najmilije.

Parfem za mamu i tatu

Kiseli osmijeh sigurno se neće pojaviti na licu mame ili tate ako im ovih blagdana pokloniš parfem. Svjesni smo koliko su se naši roditelji odricali svega kako bi nam priuštili najljepše moguće djetinjstvo, a zadnja stvar na pameti im je tada bila da sebi kupuju parfeme, koliko god u njima uživali. Prije odlaska u Bipu se zaputi kod roditelja i provjeri kakve mirise vole ili se jednostavno prisjeti mirisa koji su ti obilježili odrastanje. Ako tražiš inspiraciju, Lancôme La Vie Est BelleCalvin Klein EuphoriaNarciso Rodriguez for her uvijek su dobar izbor za mamu, a Armani Code Men ili Bvlgari MAN Wood Neroli za tatu.

 | Autor: Bipa Bipa

Dekorativna kozmetika za sestru

Ako si odrastala uz stariju, a posebno mlađu sestru, sigurno ti nije strano "posuđivanje" kozmetike od tebe koje gotovo uvijek završi tako da moraš krenuti u trgovinu po novi proizvod - za sebe. Jednom kada izađete iz tinejdžerskih dana možda se količina takvih "posuđenih" kozmetičkih proizvoda smanjila, no sigurno nije prestalo. Ovih blagdana nagradi svoju sestru (ali i sebe) novim kozmetičkim proizvodima koji će biti samo njezini. Maskara je uvijek prva koja nestane, a L'Oréal Telescopic Lift bit će odličan odabir, no ako sestra ima omiljenu maskaru, sigurno ćeš ju pronaći u Bipi. IsaDora face sculptor 3-u-1 paleta, AURA Radiant tekući konturInglot AMC tuš za oči u gelu također su uvijek dobar izbor, a nešto što će joj uvijek dobro doći su NOELLE candy kistovi za šminkanje.

 | Autor: Bipa Bipa

Njega kože za baku

Koliko je važno njegovati kožu kako bi ostala meka i podatna bez obzira na godine najbolje znaju naše bake. Možda nisu poznate po tome da rado isprobavaju nove proizvode za njegu kože, no sigurno će ti reći kako na spavanje ne možeš bez čišćenja lica ili da jutro trebaš započeti hidratantnom kremom. Zato za blagdane razveseli baku njegujućom i mirisnom Elizabeth Arden Honey Drops kremom za tijelo ili La PIEL Coffee BABE pilingom za tijelo od kave i šećera. 

 | Autor: Bipa Bipa

Adventski kalendar za najbolju prijateljicu

Svaki novi dan prosinca dočekati s novim poklonom zvuči odlično, a adventski kalendari odavno već nisu samo čokoladice, nego ih ima raznih - od onih s dekorativnom kozmetikom, lakovima za nokte, proizvodima za njegu kože do kalendara s čajevima ili kavom. Najbolja prijateljica je svakako osoba koju najviše na svijetu želimo usrećiti, a što je bolje onda nego joj pokloniti adventski kalendar kojim ćemo joj osmijeh na lice izmamiti svaki dan. Istina je da je prosinac već počeo, ali neka te ta činjenica ne spriječi u kupovini jer to samo znači da će prijateljica moći prvi dana kada ga dobije otvoriti više poklona. Zvuči odlično, zar ne? Ako ne znaš koji kalendar kupiti, odaberi jedan od ZMILE ili Nivea adventskih kalendara .

 | Autor: Bipa Bipa

Poklon paket za kolegicu ili kolegu

Blagdansko raspoloženje ovih se dana širi i u poslovnom okruženju, a tu su i svima omiljena Secret Santa darivanja. Kolege i kolegice s posla su ti možda dragi, no niste nužno dovoljno bliski kako bi znala što to točno obožavaju i što bi najviše htjeli dobiti ispod bora. U tom slučaju s poklon paketom ne možeš pogriješiti. Vole li više prirodnu kozmetiku obradovati bi ih mogao Biobaza paket proizvoda, dok će poklon paket MEŠTAR proizvoda biti idealan za kolegu koji voli pravi gospodski miris. 

 | Autor: Bipa Bipa

Beauty uređaj za sebe

U svoj toj blagdanskoj strci ne smiješ zaboraviti i na sebe. Kako bi imala više vremena za blagdanske pripreme, ali i uštedjela vrijeme i ostalih dana u godini, počasti se Remington ili Philips uređajima za oblikovanje kose. Tako ćeš moći u svakom trenutku odlično izgledati, bez previše truda, a kada sama sebi izgledaš odlično, obično se odlično i osjećaš. Kada trebaš predah od priprema i malo vremena za sebe, tu je StylPro ionska 4u1 sauna za lice koja će ti priuštiti spa osjećaj u domu i NuFACE FIX uređaj za uklanjanje finih linija i bora kojima ćeš izbrisati sve prošle brige s lica.

 | Autor: Bipa Bipa

Čak i ako neke od ovih proizvoda tvoje najdraže osobe već imaju, ne brini jer ćeš u Bipi pronaći mnoštvo sličnih proizvoda koji će im se zasigurno svidjeti. Osim što će ti kupovina biti lakša jer ćeš ju obaviti na jednom mjestu, u tijeku je i akcija za vjerne kupce Bipe u sklopu koje možeš ostvariti popuste na najpopularnije parfeme. U periodu od 23.11.2023. do 31.1.2024. svaka kupnja u BIPACard ili BCdigital programu vjernosti u iznosu od 10 € donosi ti 1 žig u knjižici. Kad skupiš 7 žigova, ostvaruješ 40 % popusta na odabrane parfeme iz ponude. Sada stvarno imaš i više nego dovoljno razloga da se zaputiš u Bipu i obaviš najugodniju i najopušteniju blagdansku kupovinu do sada!

Photo: Unsplash

Komentari 0