Beauty 31. kolovoza 2012.

Nužan poput male crne haljine

Guerlain će idućeg tjedna lansirati reizdanje popularnog mirisa La Petite Robe Noir koji se dosad prodavao ekskluzivno u Guerlainovim buticima.

 | Autor: Prije dvije godine je na francuskom tržištu lansiran miris La Petite Robe Noir koji je brzinom munje osvojio žene i djevojke diljem Francuske. Bio je takav hit da je kreirana nova zavodljiva verzija koja idućeg tjedna stiže i u hrvatske trgovine. 

Njegov jednostavan potpis naglašava i obavija nekoliko izuzetnih sastojaka: crna trešnja, pačuli i ruža u samouvjerenoj pretjeranosti. Crna trešnja kombinirana je s bademom, ukusnim bobicama i bergamotom. Slijedi dragocjena kombinacija svježe, eksplozivne esencije bugarske ruže i prisustvo meke, nježne turske ruže absolute. Skriveno izazivanje likoricije i dimljenog crnog čaja sačuvano je za kraj. Buđenje tamnih, snažnih i plemenitih korijena vodi prema nešto sušoj zavodljivosti uz dodir anisa.

Miris dolazi u klasičnoj Guerlain bočici koja je već viđena kod L’Heure Bleue i Mitsoukoa. Prepoznat ćete senzualnu, ženstvenu liniju čepa i ramena bočice koje podsjeća na obrnuto srce. Linije omiljene male crne haljine izgleda veoma profinjeno na kristalno prozirnoj površini uz gradaciju od crne prema puderasto rozoj.

Vizuale za La Petite Robe Noire kreirao je dvojac Kuntzel+Deygas čiji su likovi zauzeli svoje mjesto u svim modelima modernih kreacija: proizvodima, kinu, reklamnim kampanjama i izložbama po cijelom svijetu. Za La Petite Robe Noir kreirali su šarmantnu Francuskinju koja odiše šikom i koja savršeno utjelovljuje ženu koja nosi malu crnu haljinu.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0