Beauty

Novi trend: sedefasti pramenovi u kosi

Ove sezone pojavila se revolucionarna tehnika pramenova s bisernim sjajem koju je razvio brend Davines. Sve o njima otkrila nam je Petra Granić iz frizerskog studija Etra.

Nova kolekcija Davinesa pod nazivom 'Mother of Pearl' inspirirana je sedefastim nijansama koje se kriju s unutarnje strane školjke. Upravo zato su u ovoj kolekciji prijelazi blagi i raznobojni kako bi kosa dobila na zanimljivosti.

 | Autor:

"Možda ćete se iznenaditi kad vidite ovu divnu kolekciju, moderno nijansiranih raznovrsnih pramenovima, koji se nanose posebnom tehnikom. Kad sam radila pramenove osjećala sam se poput slikarice jer se boje miješaju poput duge i važna je vizija frizera koju nijansu stopiti u drugu i takom redom. Tehnika je inspirirana sedefastom školjkom koja ima prekrasan spektar sjajnih nijansi iznutra te matiranih boja sa vanjske strane", objasnila je Petra Granić iz salona Etra i kaže kako će ovaj način bojenja osvježiti monotonu boju i podići frizuru, a da pritom očuva kvalitetu kose i sjaj.

 | Autor:

'Mother of Pearl' spaja tehniku 'flamboyage' pramenova koje su razvili u Davinesu i šest novih nijansi  bez amonijaka koje, ovisno o načinu nanošenja mogu biti jarke ili pastelne. Pramenovi u boji koji se presijavaju ujedno naglašavaju frizuru.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0