Beauty

Novi trend bojenja pramenova hit je među perfekcionisticama!

Veliki smo obožavatelji transformacija u kosi pa tako i svih Pinterest trendova. Ovaj trend u kosi pak spaja to oboje - i pritom je fantastično precizan!

Vjerojatno si jedna od onih djevojaka koja ide na pramenove ili obožava balayage, no sigurno si i uz najboljeg frizera ponekad primijetila da ti kosa nije ujednačeno pobojana. Istina, ideja je da izgleda što prirodnije, ali nekoliko zaista debelih pramenova spram tamne pozadine može izgledati poprilično loše. Upravo zato izmišljena je tehnika "strandlighting" koja de facto samu sebe objašnjava; ona označava bojanje vrlo sitnih pramenova kose (praktički nekoliko vlasi) po čitavoj glavi, a radi se isključivo slobodnom rukom frizera, s posebno miješanom bojom i bez ikakvih šablona. Da, ova tehnika podrazumijeva pravog umjetnika u kosi, ali jednako tako nudi vrlo ujednačen i prirodan rezultat.

Ova tehnika idealna je za perfekcionistice jer izbjegava bojanje većih busena kose čime se dobiva balansiran izgled pramenova na kosi. Uvelike se predlaže ženama koje decentno žele posvijetliti kosu, jer će im "strandlighting" decentno "prošarati" glavu; stopit će se s prirodnom bojom, dozvoljavajući joj da zasja u svom osvježenom izdanju. Također, vrijedi spomenuti da se ovako kosa puno manje oštećuje jer ne moramo sve vlasi prekriti izbjeljivačem. 

Možda vas zanima Nova, savršena nijansa kose za brinete: rose brown Rubrika Beauty Beauty

"Strandlighting" možete raditi od samog vlasišta pa do kraja dužina ili od polovice kose nadolje - oboje će izgledati zaigrano, osvježeno i prirodno! Ako ovo nije dovoljno dobra izlika da se naručimo kod frizera, ne znamo što je...

 

A post shared by DEBBIE (@debbie_benavides) on

Photo: Instagram

Komentari 0