Beauty

Novi serum i brow definer Ket Crnolatac donose nam profi njegu obrva i trepavica - i kod kuće

Katarina, Ket, Crnolatac jedna je od naših najpoznatijih brow i lash stručnjakinja koja je, među prvima u Hrvatskoj, popularizirala laminaciju obrva odnosno brow lift. Njezino je ime već godinama sinonim za najljepše obrve u Hrvatskoj pa niti ne čudi što svakodnevno, u svom salonu KC Beauty Concept ima pune ruke posla i što potražnja za laminiranim obrvama ne jenjava. 

Upravo tretman laminacije obrva bio je inspiracija za Katarinin novi brend MNML by Ket Crnolatac koji se temelji na njezi i uljepšavanju obrva i trepavica te, kako kaže, predstavlja novu eru clean girl estetike koja živi jednostavnim životom. 

Za početak, u ponudi ovog brenda će se naći tri proizvoda. Prvi proizvod je brow definer koji će oblikovati obrve i održati ih postojanima cijeli dan bez tragova proizvoda i osjećaja težine, a napravljen je kombinacijom gela, voska i ricinusa.

Drugi proizvod je My Remedy njegujuće ulje za obrve i trepavice koje ih dubinski hrani i njeguje te potiče njihov rast. Također, sastav ovog njegujućeg ulja je potpuno prirodan, odnosno načinjeno je od sjemenki piskavice i sikavice, eteričnog ulja ružmarina, ricinusa te centelle. Ket navodi kako je ovo ulje namijenjeno i za kućnu i za profesionalnu upotrebu te da je posebno korisno nakon brow i lash lift tretmana. 

Kako bi uređivanje obrva bilo potpuno, u ponudi će se naći i precizna pinceta za jasnu definiciju obrva. 

Svi navedeni MNML proizvodi bit će dostupni od petka, 17. svibnja i to na njenoj službenoj web stranici te u KC Beauty Concept salonu na adresi Ozaljska 87 u Zagrebu. 

Photo: Instagram @__k_e_t

Komentari 0