Beauty
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder

Novi Charlotte Tilbury puder besprijekorno ujednačuje ten i matira. Nije čudo što je tajno je oružje zvijezda

  • Želiš makeup look spreman za Hollywood? Ništa lakše od toga! 
  • S ovim proizvodom u prahu ostvaruje se vječni san o besprijekornom tenu…
  • U Airbrush Brightening Flawless Finish puder pouzdale su se i mnoge zvijezde na Venecijanskom festivalu

Ne samo da odjeća zvijezda na crvenom tepihu često privlači pozornost, nego je i njihov makeup izgled također obično impresivan. Slavne osobe uglavnom očaravaju besprijekornim tenom i savršeno matiranom kožom koja i dalje izgleda živahno. Tajna iza toga? Savršeni puder. A srećom znamo točno koji je proizvod novi favorit vizažistica.

Meghan Markle Možda vas zanima Prirodan make up koji ne skriva pjegice i borice: Meghan Markle na naslovnici 'The Cuta' Rubrika Stars Stars

Već se marljivo koristio na Venecijanskom filmskom festivalu: novi puder Airbrush Brightening Flawless Finish powder brenda šminke Charlotte Tilbury, kojeg toliko vole zvijezde. Od Carle Bruni preko Isabelle Huppert do Georgine Rodriguez - zahvaljujući ovom puderu, sve imaju vrhunski glamurozni izgled.

S cijenom od 44 eura/332 kune, ovaj puder svakako nije bagatela, ali proizvod nije cijenjen bez razloga. Na primjer, sadrži fino mljevene biserne pigmente koji reflektiraju svjetlost i na taj način osiguravaju učinak posvjetljivanja i fiksiranja u isto vrijeme. Proizvod također sadrži hijaluronsku kiselinu kako koža ne bi izgledala blijedo nego je opskrbljena vlagom, te vitamin C za blistav završetak te veganski kolagen za ujednačeniji ten. Zvuči kao kombinacija iz snova, zar ne?

 | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder, 332 kn

Airbrush Finishing Powder dostupan je u dvije nijanse: Fair/Medium za svijetle do srednje tipove kože i Tan/Deep za tamnije tipove kože. Jedno je sigurno: s ovim proizvodom možeš postići besprijekoran hollywoodski ten u kupaonici kod kuće.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder jedan je od najpopularnijih pudera za fiksiranje u svijetu šminke. Inače, Charlotte Tilbury legendarna je vizažistica poznata po stvaranju ženstvenih i prekrasnih makeup izgleda. Nakon više od 20 godina u industriji, Charlotte je pokrenula vlastiti brend šminke i njege kože – Charlotte Tilbury i otada samo niže uspjehe svojim proizvodima. Na primjer, Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk ruž za usne jedan je od najprodavanijih ruževa na svijetu.

Puder Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder obećava da će posvijetliti ten, spriječiti pretjerani sjaj i pružiti besprijekornu kožu bez napora. Ostavljajući kožu svilenkastom, puder za briše bore i nesavršenosti te hrani i hidratizira kožu tijekom dana. Za puder također tvrde da je dugotrajan i da ima puno prekrivanje.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder, 332 kn

Primjena

Za nanošenje pudera za fiksiranje makeupa prijeđi njime preko nosa, t-zone i svih drugih 'masnih' područja. Dakle nos, obraze, čelo i bradu, ali puder lagano nanosi na sve dijelove lica kako bi koža ostala bez masnoće tijekom dana.

Puder je toliko mekan i lagan da uopće ne osjećaš kao da nosiš puder u prahu. Airbrush puder iznimno je jednostavan za nanošenje i definitivno je pogodan za početnike.

Vrijeme nošenja

Ovaj puder za učvršćivanje je dugotrajan. Ako imaš normalnu/masnu kožu, ulje počinje sjajiti na koži tek nakon otprilike osam sati. Čak i tada to nije ništa posebno, a ako se brineš hoćeš li koža izgledati masno, lako možeš nanijeti još malo pudera kao dodatak.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder, 332 kn

Završne misli

Charlotte Tilbury Airbrush puder je nevjerojatan. Ispunjava sve što i marketinški nudi te ostavlja tvoju kožu bez sjaja, glatku i besprijekornu. To je jednostavno jedan od najboljih pudera. Premda nije baš jeftin, 1000% se isplati. 

proizvodi za savršen make up Možda vas zanima 3 jednostavna proizvoda uz koje će makeup izgledati kao da si koristila filter - otkriva Diorov vizažist Rubrika Beauty Beauty
Photo: Charlotte Tilbury

Komentari 0