Beauty
1/19

Novi brend za njegu kose stigao u Hrvatsku

Sinoć, 27. ožujka, predstavljen je novi brend na hrvatskom tržištu. Aussie, kojem ne mogu odoljeti žene diljem svijeta osvojio je i mladu dizajnericu Anamariju Asanović.

 | Autor:

Anamarija Asanović, poznata hrvatska dizajnerica i zaštitno lice Aussieja za Hrvatsku, oduševljena je balzamom i šamponom ove australske marke. Povjerila nam je da uz kosu njegovanu Aussiejem uistinu može živjeti život punim plućima ne gubeći vrijeme na beskrajno dugu brigu o svojoj kosi:

„Aussie je izvrstan, ja sam oduševljena linijom Miracle Moist koju koristim, a tretman 3 Minute Miracle Reconstructor tako dobro nahrani moju kosu čineći je mekom i sjajnom. A što tek miriši...danima mi kupaonica božanstveno miriši na Aussie. Meni je Aussie fenomenalan, od dizajna bočice, formule koja čini čuda mojoj kosi, pa sve do mirisa kojim sam oduševljena.“

 | Autor:

Neodoljivom mirisu nije odoljela ni Renata Sopek:

„Proizvodi Aussie su iznimno kvalitetni! Jako sam zadovoljna! I miris Aussieja je odličan! Poslije njega moja kosa je lijepa kao nakon posjeta frizeru.“

Na hrvatskom tržištu bit će dostupno pet linija, a moći ćete ih kupiti u dm drogerijama po cijeni od 49.90 kuna za šampon i regenerator te 59, 90 kuna za trominutni tretman.

 | Autor:

Kolekcija Miracle Moist namijenjena je suhoj i oštećenoj kosi te pomaže zagladiti i njegovati vaše vlasi. Riječ je o jedinstvenoj formuli s ekstraktom australske melem-metvice koja zaglađuje kutikule i njeguje kosu izvana i iznutra. Colour Mate je kolekcija za obojenu i neukrotivu kosu koja treba dodatnu pažnju. Sadrži ekstrakt australske divlje breskve. Mega Instant oduševit će sve koji svakodnevno peru kosu. S ekstraktima cvijeta misteriozne australske biljke Anigozanthos Flavidus, poznate i pod nazivom klokanova šapa blago i učinkovito čisti vašu kosu. Aussie Volume sadrži australski hmelj koji podiže kosu te ona dobiva na volumenu od korijena do vrhova. Za dugu kosu tu je Luscious Long s ekstraktima biljaka s Modre planine. Duboki tretman Luscious Long, iz linije za dugu kosu koja treba ekstra njegu, sadrži ekstrakte australskog eukaliptusa i ulja avokada. Pomaže dubinski hidratizirati, regenerirati i nahraniti dugu kosu. .

Više slika s eventa te slike svih proizvoda pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0