Beauty

Novi beauty trend: jesi li već isprobala nude eyeliner?

Ako želiš biti u trendu i postići svjež i odmoran izgled, pravo je vrijeme da isprobaš ovu nijansu tuša za oči

Ako je suditi prema fotografijama djevojaka na Instagramu, nude eyeliner jedan je od nezaobilaznih make up trendova ove sezone. Riječ je o "tehnici" šminkanja koja se postiže uz pomoć olovke za oči ili korektora u sticku i koja će vizualno povećati tvoje oči. Osim toga, dodat će im dašak svježine i ukloniti posljedice umora i neprospavanih noći, a njegova posebnost je i u tome što pristaje apsolutno svima, bez obzira na oblik i boju očiju, kose ili tena.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Ovo je najbolji tuš za oči ikad i što je najbolje - već ga imaš Rubrika Beauty Beauty

Kako bi stvorila kontrast i postigla željeni efekt, nude eyeliner kombiniraj uz tamnije nijanse sjenila. Nanošenje ne zahtijeva veliku spretnost jer, za razliku od crnog eyelinera, ne moraš biti jako precizna. Naime, vrlo ga je jednostavno korigirati i dotjerati do savršenstva. Koristi ga za dnevne ili večernje varijante i kombiniraj uz različite nijanse. Drugim riječima, poigraj se i eksperimentiraj! 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Je li ovo veliki povratak zaboravljenog beauty trenda? Rubrika Life&style Life&style

Ako još uvijek nisi sigurna kako nanijeti nude eyeliner, u nastavku ti donosimo video koji će ti u tome pomoći. Sve što trebaš je tanki kist i korektor u sticku. Hoćeš li isprobati ovaj trend?

Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0