Beauty

Nova L'oreal maskara u sekundi će produljiti trepavice za 0,5 centimetara

  • Telescopic Lift Washable Mascara novo je čudo koje će izgled trepavica odvesti u neku drugu dimenziju
  • Doslovno, jer L'orealov proizvod podiže trepavice, daje im volumen i produžuje ih za 5 milimetara 
  • Od Mikayle Nogueire do Kirsten Titus, izgleda da svaka beauty influencerica ima nešto za reći o ovoj maskari 

O ovoj se maskari dosta piše na Internetu, da ne kažemo da ga ruši, od beauty rubrika do beauty influencerica i TikTok kreatorica koje otkrivaju svoja iskustva s L’Orealovom Telescopic lift maskarom. A recenzije idu od "promijenila mi je život" (jer stvara efekt umjetnih trepavica), do onih malo prizemljenijih, odnosno realnijih. Pa, o čemu je riječ?

L’Oréalova maskara popularnost je stekla prvenstveno zbog vizualnog produljivanja trepavica koje su pritom i divno razdvojene, a ono što stvara taj efekt je posebno oblikovana četkica koja ima dvije strane, pa tako maskaru nanesemo sa stranom koja ima dlačice u dva reda, u obliku kuka, a zatim upotrijebimo češljić s druge strane da ih rasčešljamo odnosno razdvojimo. Nanesemo li maskaru u dva sloja ovim postupkom, navodno će nas svi pitati jesmo li "bile na trepavicama", kunu se influencerice. 

Proizvođač tvrdi kako maskara produžuje trepavice za 5 milimetara pa, iako nitko možda nije uzeo metar u ruke, stvar, izgleda radi. Možda nije apsolutno bez grudica, ali definitivno stvara efekt umjetnih trepavica, s dugim lepršavim trepavicama koje dodiruju obrve! Svim damama koje nose naočale, upozorenje - mogle bi dodirivati okvire. 

koktel maskara Možda vas zanima Novi trend u nanošenju maskare je slojevita tehnika 'koktel maskara' - i odlično funkcionira! Rubrika Beauty Beauty

Crna boja je izuzetno pigmentirana i tamna, prianja uz svaku dlačicu čineći trepavice dužima, gušćima i punijima, a navodno traje punih 36 sati – mada nam je teško zamisliti da će biti puno prilika kad će nam to svojstvo trebati... Trepavice će biti čvrste, tako da ljubiteljice mekih trepavica možda neće biti oduševljene. Ali za tako dugačke trepavice možda se isplati prilagoditi?

 | Autor: L'oreal L'oreal

Telescopic lift maskara možda nema sve sastojke kojima se hvale najbolje njegujuće maskare ili serumi za trepavice, ali ima svog asa u rukavu, kompleks ceramida koji djeluje kao prirodni "cement" koji njeguje i štiti svaku trepavicu. 

Osim posebne četkice čija je jedna strana strana je kraća i ravnija, što omogućuje nanošenje bliže liniji kapka, a druga tanja i duža poput češlja razdvaja trepavice i rješava nas grudica, plus je i čep s utorima koji omogućva lakše držanje maskare pri nanošenju. Telescopic Lift maskara dolazi u perivoj i vodootpornoj verziji, a obje formule sadrže ceramide za hidratizirano i udobno nošenje bez otežavanja trepavica.

Cijena je 12,90 eura u dm-u.

 

Photo: L'oreal

Komentari 0