Beauty 09. ožujka 2012.

Nova Illamasqua kolekcija za isticanje osobnosti

1/16

Popularni brend Illamasqua uskoro će na hrvatsko tržište lansirati proljetnu kolekciju pod nazivom Human Fundamentalism. Kolekcija je namijenjena jakim ženama koje žele biti ono što jesu a ne ono što im društvo nameće.

Za Illamasquu ljepota nije konformizam, već temeljna ljudska želja da izrazimo svoju neponovljivu osobnost i da na površinu ispliva ono što uistinu jesmo, bez obzira na dob. "Human Fundamentalism, nova kolekcija Ilamasque slavi individualnost svakog pojedinca. Želimo pokazati da smo sve, samo ne obični. Ona naglašava raznolikost, jer upravo je ta nesavršenost ono što nas čini lijepima, posebnima i izvanrednima", objašnjavaju u Illamasqui dodajući kako lookovi nove kolekcije, kao i svi dosad, dokazuju koliko boja, pigment i tekstura mogu biti jaki i različiti. Svakome je ostavljeno da sam prosudi jesu li njegov izričaj jarke ili neutralne boje, kako bi mogao kreirati svoje neponovljivo "ja". U ovoj kampanji se različitost ističe i na još jedan poseban način: u njoj sudjeluju i neprofesionalni modeli svih dobnih i spolnih skupina.

 | Autor:

"Ultimativni statement je starija gospođa koja slavi svoje godine, ništa ne prikrivajući, a pritom je i dalje prelijepa", kažu u Illamasqui. Nova kolekcija stoga nije namijenjena samo mladim djevojkama, koje su spremne na eksperimente bojama i teksturama: "Illamasqua nikada nije kreirala svoje kolekcije kako bi oduševila, nego kako bi ljude naučila otkrivati svoja skrivena lica. Cilj je pokazati kako različitost čini pojedinca. Nikada se nismo ograničavali karakternim osobinama ili izgledom te uvijek težimo tome da svatko uspije iz naših kolekcija pronaći nešto čime će kreirati svoj vlastiti stil, potpuno drugačiji od drugih."

 | Autor:

Kao najposebnije proizvode u kolekciji u Illamasqui ističu Skin Base Au – podlogu koja sadrži čestice metalnog shimmera i koja je idealna za nadolazeće ljetne dane, Fundamental i Neutral paletu sjenila i kultni crveni ruž koji se krije pod imenom Box. Za one nešto odvažnije preporučuju Apocalips - plavo-zeleni ruž te Scribe – bijeli tuš.

U Human Fundamentalism kolekciji se nalaze Fundamental i Neutral paleta (280 kn) od kojih svaka ima četiri nijanse koje se mogu kombinirati unutar jedne palete, ali i s drugom paletom te mono sjenilima iz kolekcije. Skin Base Au tekuća podloga simboličnog naziva Au, sadrži čestice metalnog shimmera. Možete je pomiješati s tekućom podlogom koju inače koristite kako biste dobili nježan sjaj ili pak samostalno za intenzivan svjetlucavi efekt. Cijena podloge je 235 kn.Lakovi za nokte (125 kn) su dostupni u dvije fantastične nijanse: Nomad (svijetli žad) i Stance (fuksija).

 | Autor:

Ruževi za usne su u klasičnoj Box crvenoj, ali i u energičnoj tirkiznoj boji – Apocalips. Sealing gel (99,90 kn) je proizvod koji pretvara bilo koji proizvod u kamenu i prahu u vodootpornu kompaktnu teksturu koja će ukrasiti lice i tijelo smionim, iscrtanim linijama ili geometrijskim tragovima pigmenta.

 | Autor:

Kolekcija je dostupna od 15.03. u Illamasqua storu (Trg Petra Preradovića 3) i u web shopu. 

Komentari 0