Beauty
Allies of Skin Serum

Nježan, a moćan: ovaj novi serum uklanja mrlje s lica i posvjetljuje, a ne iritira kožu

  • Zdrava i blistava koža s ujednačenim i sjajnim tenom san je svih koji imaju problematičnu kožu sklonu aknama ili hiperpigmentaciji
  • Neujednačen ten i mrlje koje ostaju nakon akni i hiperpigmentacije za mnoge su problem s kojim se susreću nakon upala
  • Novi serum brenda Allies of Skin obećava postizanje blistavog i ujednačenog tena i to bez učinkovitih sastojaka koji se inače najčešće koriste u proizvodima protiv hiperpigmentacije i mrlja

Gotovo svi se u nekom razdoblju života susrećemo s kožnim problemima te posljedica koje ostaju nakon njih, poput ožiljaka i mrlja od akni i hiperpigmentacije. Ova česta briga u većini se slučajeva rješava korištenjem proizvoda koji djeluju na uklanjanju crvenih, smeđih, ljubičastih i crnih mrljica, kojih se ponekad doista teško riješiti.

Vitamin C, AHA kiseline i retinoidi najčešći su sastojci koji se učinkovito koriste u proizvodima namijenjenim za postizanje ujednačenog i blistavog tena te smanjivanje hiperpigmentacijskih mrlja. Međutim, brend Allies of Skin na tržište je nedavno izbacio proizvod koji ne sadrži ove sastojke, a obećava postizanje sjajnog i ujednačenog tena.

Možda vas zanima Zvuči neobično, ali tehnika 'vlažni sendvič' vrlo činkovito hidratizira suhu kožu Rubrika Beauty Beauty

Sastojci poput AHA kiselina i retinoida, iako efikasni, mogu djelovati iritirajuće, posebno na osjetljivoj koži, a stručnjaci sve više naglašavaju važnost održavanja i očuvanja kožne barijere. "Znao sam da mora postojati način na koji možemo postići zdravi sjaj kože bez kiselina, eksfolijacije i retinoida te da ne narušavamo kožnu barijeru", rekao je osnivač brenda Allies of Skin, Nicholas Travis.

Allies of Skin Serum | Autor: Allies of Skin Allies of Skin Tranexamic & Arbutin Advnaced Brightnening serum, (753,31 kn)

Novi Tranexamic & Arbutin Advanced Brightening serum sadrži jedinstven spoj inovativnih sastojaka poput traneksamične kiseline i alfa-arbutina, koji imaju snažan učinak pri posvjetljivanju kože. Također, formula seruma sadrži i adaptogene gljive, koje su odličan prirodan izvor kojične kiseline, koja je dokazani sastojak koji posvjetljuje pigmentaciju. Uz to, u serumu se nalazi i niacinamid, aktivni sastojak koji pomaže regulirati proizvodnju seruma, obnoviti kožnu barijeru i smanjiti hiperpigmentaciju.

Allies of Skin Serum | Autor: Instagram @thatgracegirl Instagram @thatgracegirl Allies of Skin Serum

Lagana i luksuzna tekstura seruma na koži djeluje umirujuće te ne izaziva crvenilo i iritacije, a koži daje trenutan blistav izgled i sjaj. Serum obećava poboljšanje u ujednačavanju tena već u prvih tjedan dana korištenja te snažniju i sjajniju kožu.

Serum se nanosi na očišćeno lice, prije hidratantne kreme i SPF-a, a uputstva savjetuju nanošenje tri pumpice seruma na lice i vrat. Na službenoj stranici brenda serum Tranexamic & Arbutin Advanced Brightening može se naručiti po cijeni od 753,31 kunu.

Balzam za usne u boji Možda vas zanima Balzami za usne u boji: Savršena lagana njega kad želimo 'odmoriti' usne Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @thatgracegirl

Komentari 0