Beauty 23. travnja 2014.

Njegujte kožu matičnom mliječi

1/7

Med i matična mliječ su djelotvorna blaga još od davnina. Njihova kozmetička upotreba bi ostala limitirana da Guerlain nije osnovao originalnu integriranu znanstvenu mrežu posvećenu proizvodima pčela.

 | Autor: Nakon dokazivanja da određene vrste meda i matična mliječ iz Sologne sadrže radikalne aktivne sastojke u borbi protiv starenja, sustavno proučavanje različitih mješavina različitih doza, uzimajući u obzir brušenje značajnosti Abeille Royale njege kože još dalje, dovelo je do novog otkrića: nevjerojatna sposobnost određene mješavine proizvoda pčela da ponude 60%-tno povećanje snage jednog od najboljih poznatih osvježavajućih aktivnih sastojaka.

 | Autor:

Sada iz Guerlaina stiže Abeille Royale serum koji će minimazirati tamne mrlje i smanjiti pore. Novi serum za korekciju hiperpigmentacije i smanjenje pora bazira se na kombinaciji glabridina, Oussant meda, meda djeteline, meda timjana i Sologne matične mliječi, specijalno dozirana i uklopljena u kraljevski izbjeljujući koncentrat za snažno djelovanje na ispravak hiperpigmentacije, kombinirane sa refiniranim djelovanjem na smanjenje pora.

Kako bi se površina kože reteksturirala i trenutno smanjila vidljivost pora, formula je obogaćena prahom koji stvara zacjeljujući efekt površine kože, poboljšavajući teksturu kože i ostavljajući tonus kože ujednačenijim i blistavijim.

Cijena seruma je 869 kn.

Komentari 0