Beauty 03. srpnja 2015.

Njega kose inspirirana Provansom

Za sve ljubitelje zdrave, lepršave i lijepe kose Le Petit Marseillais je osmislio učinkovit recept za njegu suhe, oštećene i masne kose. Kroz dvije nove linije proizvoda za suhu i oštećenu te masnu kosu, zaljubljenicima u mirisnu Provansu poklonjeni su bogati vitaminski obroci od kojih će ovaj najjači ženski zavodnički atribut ponovno zablistati u punom ljetnom sjaju.

Naime, dolaskom ljeta i visokih temperatura kosa je izložena raznim vanjskim utjecajima koji mogu imati trajne štetne posljedice. Svi smo svjesni velike opasnosti od dugotrajnog izlaganja kože sunčevim zrakama dok istovremeno, često zanemarujemo štetan utjecaj sunca na kosu. Kosa pod štetnim utjecajem sunca postaje suha, lomljiva, istanjena, beživotna, teško se oblikuje i gubi sjaj. Kako bi i za vrućih ljetnih dana kosa zadržala svježinu i puni sjaj, nove linije proizvoda za njegu kose Le Petit Marseillais  našoj će kosi podariti zdrav i njegovan izgled, a nas će uvesti u čaroban svijet inspiriran prirodnim i zavodljivim bogatstvima južne Francuske.

 | Autor:

Kako bismo duže vrijeme imali lepršavu i čistu kosu, Le Petit Marseillais razvio je novu liniju proizvoda za masnu kosu koristeći jednostavne sastojke, odabrane zbog svojih prirodnih svojstava. Bijela glina i mlijeko jasmina će našoj kosi pružiti puno pozitivnih učinaka koji će kosu učiniti prirodnom i zdravom. Bijela glina ima svojstva pročišćavanja i vraćanja ravnoteže, a mlijeko jasmina je poznato po svojim hidratantnim svojsvima. Ova djelotvorna linija kozmetičkih proizvoda (šampon i regenerator za kosu) će zasigurno preporoditi našu kosu, dok će naša osjetila odvesti na dalek put, prema krajolicima i prostranstvima južne Francuske. Ovi proizvodi inspirirani autentičnom kulturom Provanse mogu se pronaći na policama u svim hrvatskim prodavaonicama.

 | Autor:

Osim masne kose, jedan od većih problema lijepog i zdravog izgleda kose jest suha i oštećena kosa. Le Petit Marseillais osmislio je jedinstveno rješenje i za taj problem. Nova linija proizvoda za oštećenu kosu (šampon, regenerator i maska) obnavlja i vraća snagu oštećenoj i oslabljenoj kosi. Glavni sastojci, poput djelotvornog ekstrakta soka drveta masline te lišća akacije koji se ručno beru i prerađuju na jugu Francuske, čine kosu nahranjenom, snažnijom i obnovljenom.  Rezultat je kosa koja  odiše zdravljem i ljepotom, a ujedno se lakše i raščešljava.  Proizvodi se mogu pronaći u prodajnim mjestima drogerija po cijeni od 21,90 kn (šampon ili regenerator) i 33,90 kn (maska).

Komentari 0