Beauty
Oscari 2024. frizure

Nisu samo haljine privukle pozornost, ovo je 10 najljepših frizura s dodjele Oscara

  • Iako se najviše uvijek govori o modnom izboru slavnih zvijezda nakon dodjele Oscara, ni beauty lookovi nisu nikako zanemarivi
  • Ove je godine nekoliko zvijezda pokazalo nove frizure, posebno u bob verziji, a jako su popularne bile i frizure s punđom, inspirirane balletcore estetikom
  • Izabrale smo deset frizura s ovogodišnje dodjele Oscara koje su nas oduševile

Analize beauty i modnih lookova nastavljaju se često i dugo nakon same dodjele Oscara, a ove godine imali smo priliku vidjeti predivne frizure ukomponirane u stylinge s glamuroznim haljinama najvećih svjetskih modnih kuća. Vidljiv je bio i utjecaj trendy estetika, poput balletcorea, budući da je nekoliko glumica, uključujući Emily Blunt, Issu Rae, Gretu Lee i Gabrielle Union nosilo neku verziju punđe, kao i velika popularnost uvijek elegantnih raspuštenih frizure te raznih verzija boba.

10 najljepših frizura s Oscara 2024. donosimo u nastavku!

Greta Lee

I Greta Lee je odabrala vlastitu verziju elegantne niske punđice sa svojom frizurom zalizane kose i s razdjeljkom na stranu, koji je punđi dao posebniji izgled.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Greta Lee

Sydney Sweeney 

Nakon što je prošli tjedan na Miu Miu reviji na Tjednu mode u Parizu pokazala frizuru srednje duljine, Sydney Sweeney sve je iznenadila samo nekoliko dana poslije, s novom bob frizurom na dodjeli Oscara. Kraći bob duljine do brada predivno je uokvirio njeno lice, a bio je stiliziran s puno volumena.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Sydney Sweeney

Margot Robbie

Margot Robbie i za makeup i za frizuru odučila se za minimalistički chic te je njena kosa bila stilizirana u blago razbarušenom raspuštenom stilu.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Margot Robbie

Možda vas zanima Gigi Hadid je ošišala svoju dugu kosu i dokazala da je bob stvarno najbolja frizura na svijetu Rubrika Beauty Beauty

Zendaya 

Uvijek elegantna Zendaya, svoju je haljinu kombinirala s glamuroznom frizurom opuštenih valova i razdjeljkom na stranu.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Zendaya

Jennifer Lawrence

I Jennifer Lawrence odlučila se za glamuroznu, ali jednostavnu raspuštenu frizuru koja je bila podignuta na korijenu te stilizirana prema nazad.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Jennifer Lawrence

Florence Pugh

Kratka kosa Florence Pugh, uvijek stilizirana u zanimljive frizure, za ovogodišnje Oscare imala je razbarušene valove i razdjeljak na stranu.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Florence Pugh

Quannah Chasinghorse

Model i glumica Quannah Chasinghorse imala je predivnu frizuru s dugom kosom stiliziranom savršenom ravno te s dvije pletenice na prednjoj strani uz lice, koje su imale i male zlatne ukrase te zanimljivi cik-cak razdjeljak.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Quannah Chasinghorse

Kirsten Dunst

I Kirsten Dunst je nosila raspuštenu kosu uz voluminozne uvijene vrhove te elegantan razdjeljak na stranu.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Kirsten Dunst

Vanessa Hudgens

Glumica koja je sinoć po prvi put otkrila svoju trudnoću, odlučila se za polupodignutu frizuru u stilu 2000-tih, s ultra visokim repom te jednim pramenom uz lice.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Vanessa Hudgens

Charlize Theron

I Charlize Theron odlučila se za elegantnu nisku verziju punđe, u "wet hair" stilu, s niskom zalizanom punđom i klasičnim razdjeljkom na sredini.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Charlize Theron

Zendaya Možda vas zanima 11 najljepših haljina s Oscara: raskošne toalete šetale su crvenim tepihom, a ove su naš izbor Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0