Beauty

Nismo znali čemu služe ovi čudni povezi za bedra, ali iznenađujuće je koliko mogu pomoći ženama

  • Tijekom ljetnih vrućina znoj je normalna pojava, a noge ispod haljinica s tim su dobro upoznate
  • Ovi zavoji spriječit će ono neugodno lijepljenje nogu i trljanje koje dovodi do osipa i ranica
  • Jednostavni ili čipkasti, mogu se pronaći čak i u ulozi zavodljivih haltera

Vraća se vrijeme za proljetne i ljetne haljinice, ali istovremeno i hrpa sitnih problema s kojima se mnoge žene susreću. Neki od njih su i oni koji ne volimo otkrivati, a to je znojenje bedara za vrijeme vrućih dana i crvenilo koje nastupa kao posljedica trenja kože.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Osim tijekom nošenja haljina i suknji, kada je odjeća preuska ili preširoka, ove su situacije osobito prisutne tijekom vježbanja, kada je znojenje pojačano. Zavoji se zato koriste kako bi se posljedice trenja na koži ublažile ili ukonile. Crvenilo i bol mnoge od nas izluđuju, a pojaviti se može i neugodan osip i jaka iritacija kože. Mnoge žene od neugode ne mogu obavljati niti svakodnevne zadatke, ali uz ove su zavoje problemi, čini se, riješeni.

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Na tržištu su slični komadi prisutni kao dodaci pri treniranju, ali nova ih je kolekcija marke “Pretty Little Thing” namijenila baš za svakodnevnu uporabu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Dolaze u nekoliko veličina i boja pa se mogu pronaći crni, bijeli i nude primjerci za kombinaciju s bojom haljinice ili suknje. Osim onih jednostavnijih i minimalističkih, koji podsjećaju na zavoje u boji, u novoj su kolekciji i oni malo drugačiji, ukrašeni čipkom koji podsjećaju na haltere ili pak vrhove samostojećih čarapa.

Njihova je cijena oko 60 kuna, a na društvenim su mrežama hit još od prve kolekcije s primjercima bez čipke kada su bili rasprodani u veoma kratkom roku.

Photo: Miss7/PR

Komentari 0