Beauty 08. listopada 2015.

Nina Badrić postala ambasadorica poliklinike Milojević

Maja Kljajić.

Poliklinika Milojević u posljednjih je nekoliko godina postala nezaobilazno mjesto mnogih koji žele izgledati mlađe, ali koji svoj novi mladoliki izgled žele bez bolnih kirurških tretmana

Nina Badrić, regionalna glazbena diva postala je ambasadorica Poliklinike Milojević kojima je povjerila brigu oko svog izgleda.

Doktor Nikola Milojević već je godinama jedan od najcjenjenijih estetskih doktora u Hrvatskoj i liječnik kojemu se s velikim povjerenjem u ruke predaju mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske. Engleski mediji su ga prozvali najboljim stručnjak za botox u Velikoj Britaniji, a također ga prati glas kao doktor s najmirnijom rukom. O njegovoj stručnosti i kvaliteti rada najbolje će reći teza da je do sada napravio više od 20.000 tretmana botoksom zbog čega su ga engleski mediji i nazvali londonskim kraljem botoksa. Doktor Milojević naklonost pacijentima stekao je svojim ležernim pristupom, ali i vrhunskom profesionalnošću koja ga je dovela u sam vrh hrvatske estetske kirurgije.

 | Autor: Maja Kljajić Maja Kljajić

Filozofija poliklinike Milojević je jednostavna - individualan pristup svakom pacijentu.

Uz botoks tretmane doktor Milojević specijalizirao se i na području dermalnih filera. Upravo mu je činjenica da pomlađivanje lica radi nekirurškim tretmanima, što se neformalno zove i 'butterfly facelift' donijela status koji trenutačno uživa i koja ga čini jednim od najtraženijih estetskih liječnika. 'Butterfly facelift' metodu je sam izumio i neprestano ju usavršava, a kombinacijom filera, botoksa i Obagi krema bez skalpela donosi revolucionarne promijene u tretmanima pomlađivanja lica.

Njegovi su najtraženiji tretmani: nekirurško oblikovanje nosa, nekirurško uklanjanje podočnjaka, i nekirurško zatezanje kože oko brade. Ovim zahvatima doktor Milojević u kratkom vremenu omogućuje preobrazbu, ali nježno i neagresivno omogućuje svojim pacijentima da se osjećaju, a što je najvažnije i izgledaju bolje.

Uz sve navedeno poliklinika dr. Milojevića ima i laserski centar za rješavanje raznih problema, od uklanjanja kapilara, pigmentacije, dlačica, preko zatezanja i pomlađivanja kože, do nekirurškog oblikovanja tijela. Želeći uvijek biti na vrhu ponude estetskih tretmana, uveli su najmoderniju metodu pomlađivanja kože injektiranjem plazme. Tako se prvi put u Hrvatskoj nudi zahvat na koji su prije išli uglavnom vrhunski sportaši da bi što prije zaliječili ozlijede. Korisnicima se omogućuje i dermalni roller, ali i najbolji frakcijski laser. Prvi su uveli i Vaser lipo metodu, ultrazvučnu liposukciju koja oblikuje tijelo bez opće anestezije. Ta metoda oblikuje mišiće, radi transfer masnog tkiva u druge dijelove tijela i zateže ga, kao i Cryo Vac tretman.Riječ je revolucionarnoj metodi koja potječe iz SAD i u samo nekoliko godina postala je popularna diljem svijeta za oblikovanje kontura tijela, a osobito za uklanjanje celulita.

Komentari 0