Beauty

Nije skidala šminku godinu dana i danas izgleda ovako

Postoje određene stvari koje nikada ne bismo trebale raditi zbog nekog muškarca – ne skidati šminku godinu dana sa lica definitivno spada među njih

Amerikanka Loni Venti je urednica beauty-rubrike i sigurno je više puta pisala o tome koliko je štetno ići s make-upom u krevet. Međutim, prekršila je to krucijalno pravilo – a njen prekršaj trajao je punih godinu dana! 

Razlog za to bio je njen novi dečko. OK, na prvu loptu doista zvuči poput limunadastog klišeja. Kad smo pročitale njenu priču, na neki smo je način mogle razumjeti – jer nesigurnost zbog vlastitog izgleda doista može psihički opteretiti čovjeka. Loni je počela izlaziti s jednim tipom i sve je od početka bilo super. Provodili su puno vremena zajedno te su po cijele noći znali razgovarati u kafićima ili klubovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do I wear to bed? Why, Chanel No. 5, of course! #gnite 💋

A post shared by Loni Venti Beauty 💋 (@loniventi) on

Nakon tri mjeseca, za vrijeme prvog zajedničkog odmora, nosila je make-up cijeli tjedan – čak i na plaži. Šminku je skidala tek nekoliko minuta prije tuširanja, a odmah potom se nanovo našminkala. Njenom dečku je u nekoliko navrata bilo čudno kako se tako napeto ponaša u njegovom društvu. Ali, Loni nije znala drugačije, a njene su nesigurnosti postale neizbježne. Premda ju je dečko nosio kao kap vode na dlanu, ona se nije usudila pokazati mu svoje nenašminkano lice. 

Možda vas zanima Pet dana nisam se šminkala i evo što mi se dogodilo... Rubrika Život Život

Nakon pola godina odlučili su zajedno živjeti – a Loni je još uvijek navečer išla sa šminkom u krevet, jer se osjećala loše već kad bi i pomislila da je on mora vidjeti bez make-upa. „Moja koža izgledala je grozno. Pore su se začepile, imala sam prištiće na čelu, bila sam blijeda te uopće nisam izgledala svježe“, izjavila je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

{Maybe/possibly/most likely not} Our last selfie of 2015. #nye 💋

A post shared by Loni Venti Beauty 💋 (@loniventi) on

U jednom trenutku (dok je pisala članak o tome kako je važno skidati šminku prije spavanja) Loni je shvatila kako je make-up za nju štit te da će se osjećati nezaštićeno i ranjivo ako ga skine. Make-up je za nju poput ratnih boja s kojima se osjeća nepobjedivo. Bojala se za svoju vezu, sumnjala je u sebe, a svoje nesigurnosti željela je kompenzirati šminkom. Međutim, primijetila je da nema utjecaja na to što donosi budućnost te kako svojoj koži ne čini dobro. Otišla je kući, skinula šminku te se otvorila svom dečku – rekla mu je kako njeno lice i njeni strahovi trebaju stanku. I kako je reagirao njen dečko? Rekao je kako jedva primijeti razliku između našminkane i nenašminkane Lori – i da bez make-upa izgleda bolje! Tja… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally midnight on the west coast! 🍾✨ Happy New Year, beauties. 💋

A post shared by Loni Venti Beauty 💋 (@loniventi) on

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanja1862

    Tu nema ni jedne jedine fotografije bez šminke, tekst je preglup zajedno s naslovom koji nema nikakve veze .Obična navlakuša da se pročita nešto bezveze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • damir20

    Dečko joj je pametno rekao- bez make up-a izgleda bolje. To vrijedi za sve žene!