Beauty

Nije čudo da svi obožavaju ovu manikuru

Volimo imati lijepe nokte, ali nemamo uvijek vremena i novaca za sjedenje u nekom salonu - je li negative space manikura rješenje?

Sve volimo imati lijepe nokte, ali nemamo uvijek vremena i novaca za sjedenje u nekom salonu i, kasnije, održavanje noktiju. Ovaj novi trend mogao bi biti pravo rješenje za sve. Negative space manikura trenutno je sve popularnija. I glumica Blake Lively oduševljena je njome te je baš ova manikura bila njezin izbor za A Simple Favor event. Blake se odlučila za jednostavne tanke linije u boji. 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

U čemu je fora? Riječ je o manikuri koja će super izgledati i tjedan dana nakon lakiranja, a baš to je ono što nam treba. Kako nokti budu rasli, ova manikura neće izgledati kao da je dotrajala. Caka je u tome što nije cijela površina nokta prekrivena lakom, pa se ne vidi tako jako da je nokat od korijena izrastao, a ako nisu obojeni ni vrhovi nokta, lak se neće ni iskrzati od nošenja, 

TOČKICE

A tehnika nanošenja vrlo je jednostavna. Odabereš motiv ili oblike i naneseš ih na svoje nokte, ali imaj na umu rast noktiju.

 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

RAVNE LINIJE 

Ovaj trend je pravo osvježenje, nokti će ti biti zdraviji, a mogućnosti su razne. Od minimalističkih linija, točkica do bojenja samo dijelova noktiju ili pak kombinacije motiva. 

Možda vas zanima 5 boja lakova za nokte koji odlično pristaju uz preplanuli ten - stvoreni su za ovo doba Rubrika Beauty Beauty

ZAKRIVLJENE LINIJE

E, ovdje si na konju, ovaj nepravilni motiv nije teško izvesti, a možeš ga nositi tjednima i neće izgledati uništeno.

VRHOVI NOKTIJU

Malo "zeznutiji" motiv jer će se oštećenja na vrhovima nokata vipše vidjeti pa ćeš lak morati češće mijenjati. 

 

A post shared by María José Silva (@madeincotaland) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0