Beauty
Julia Roberts

Ni Julia Roberts nije odoljela bob frizuri i plavoj kosi. Promjena je drastična, a nova frizura joj odlično stoji

  • Promjena boje kose, pa istovremeno i dužine najveća je transformacija koju možemo napraviti 
  • Glumica Julija Roberts je svoju smeđu kosu upravo zamijenila svijetlom zlatnoplavom bojom i ošišala je. Novu frizuru pokazala je na eventu za prikupljanje sredstava za predsjedničku kampanju Joea Bidena 
  • To je doista velika promjena za zvijezdu, ali Juliji, to već znamo, jednostavno sve dobro stoji…

Nema boljeg vremena za svjetlije boje kose od toplih ljetnih mjeseci, a sada su osobito popularne nijanse poput 'It girl blonde' i 'desert sand' ('pustinjski pijesak'). Nova boja kose hollywoodske zvijezde Julije Roberts utjelovljuje sunčanu energiju, baš na vrijeme za ljeto.

Naime, dugogodišnja koloristica slavne glumice, Kadi Lee, objavila je fotografije promijenjene frizure Julije Roberts na Instagramu. Prelazak s tamne kose na plavu može biti težak, a Lee je u opisu napisala da je njezin pristup „spor i stabilan“ te da je održavanje kose zdravom njen glavni prioritet.

 | Autor: Instagram @highbrowhippie Instagram @highbrowhippie Foto: Instagram @highbrowhippie

Plava boja glumice nije ni previše hladna niti topla, nego je savršena neutralna nijansa. Neki od njezinih smeđih korijena ostali su netaknuti, dajući ukupnoj boji opušten izgled i odmak od potpuno svijetle plavuše. 

Osim toga, 56-godišnja glumica je također promijenila svoj uobičajeni izgled šiški u mekše zavjesa šiške koje su joj lijepo uokvirile lice. Slojevito ošišana kosa oblikovana je u opuštene valove, zahvaljujući frizeru Sergeu Normantu, koji se poigrao dimenzijom tamnijih i svjetlijih pramenova u njezinoj novoj boji.

 | Autor: Instagram @highbrowhippie Instagram @highbrowhippie Foto: Instagram @highbrowhippie

Julia Roberts kao plavuša dobar je predznak sunčanog i vedrog ljeta. Njezin frizer ispričao je da se posljednji put za promjenu plave kose odlučila prije gotovo sedam godina. Kako je „preživjela“ drastičnu promjenu boje poput ove? „Krenite nježno, u više navrata. Nemojte biti pod pritiskom drastičnih i nerealnih "prije i poslije" slika na Instagramu“, napisala je na sa svom profilu.

Za svoj glamurozan izgled Roberts je radila s vizažisticom Molly R. Stern koja je osmislila lagani, jedva prisutni makeup. Imala je blago sjajne usne, malo maskare i smeđe sjenilo, a sve je nadopunila ružičastim rumenilom na obrazima.

Možda vas zanima I nakon 21 godine ljubav cvate u braku Julije Roberts. Evo slatke posvete mužu... Rubrika Life&style Life&style

Roberts je nosila crnu midi haljinu s puf rukavima od Grete Constantine i uparila haljinu s Chanelovim salonkama, zahvaljujući stilistici Elizabeth Stuart. Na eventu joj se pridružio i George Clooney, koji je također bio vrlo elegantan (i jako zgodan). 

 | Autor: Instagram @highbrowhippie Instagram @highbrowhippie Foto: Instagram @highbrowhippie

Možda vas zanima Frizura koju su svi obožavali prije 20 godina, ponovno je, izgleda, hit ovog ljeta Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0