Beauty
'Neon colour-pop' manikura postaje jedan od najvećih ljetnih trendova na noktima

'Neon colour-pop' manikura postaje jedan od najvećih ljetnih trendova na noktima

  • Ne može se poreći da je 2022. neonska manikura uočljiv trend – i to doslovno! 
  • Ako se ne osjećaš dovoljno hrabro da uneseš neonske boje u svoju garderobu, napravi neonsku manikuru uz pomoć najinspirativnijih ideja na Instagramu
  • Ne samo da imamo pokrivene sve nijanse, od ružičastih noktiju, preko zelene, narančaste, do žute, nego imamo i različite stilove, koje obožavaju i poznate dame

Klasična francuska manikura, detalji i minimalistički nail art uvijek će imati mjesto u našim srcima, ali s vremena na vrijeme želimo skrenuti s neutralnog prema smjelijim izgledima noktiju. Čini se kako neonska colour-pop manikura postaje jedan od najvećih trendova ovog ljeta, i iskreno, manikura nikada nije izgledala tako šik.

Možda vas zanima 20 ljetnih manikura s kojima će na svoje doći i najodvažnije cure i minimalistice Rubrika Beauty Beauty

Znamo što misliš... Neon ? Nismo li to odbacili 80-ih zajedno sa Spandexom? Ali mnogi dizajneri remiksali su izgled neonske manikiure iz 80-ih  za moderan izgled koji djeluje puno elegantnije. Trik? Neka baza ostane bezbojna i dodaj blještavilo boja kao naglasak ili se posveti čistom hitu trendovskih nijansi poput električno zelene i boje mandarine.

Zvijezde poput Gigi Hadid, Megan Thee Stallion, Dua Lipe, Selene Gomez i Khloe Kardashian već su prigrilile trend mijenjajući neutralne manikure za malo dodatnog žara.

Megan je pokazala multi-swoosh manikuru s neonskim točkama mandarine, limuna i žarko ružičaste.

Selena je izabrala sveobuhvatni pop neon limete.

A Gigina francuska manikura u boji je zabavan način za remiksanje klasične manikure.

Vidjeli smo kako se trend manikure u neonskim bojama odigrao na više načina na Instagram profilima i omiljenih profesionalaca. Možemo vidjeti jednostavne manikure duginih boja koji svaki vrh slikaju drugačijom neon nijansom, te kombinaciju najljepših boja svijetlo plave i narančaste.

Možeš isprobati i francusku manikuru u jarkožutoj.

Vidjeli smo i francuske manikure u stilu zrcalne slike s nijansama akvamarina i klementina.

Mikro manikura, valoviti french, animalni uzorak... 6 trendova vladat će manikurom 2022.

Pa čak i udvostručene swoosh manikure, s različitim bojama duž vrha i kutikule.

Možda vas zanima Najveći trend manikure ide na ruku kreativkama - ovi nokti su sve samo ne dosadni Rubrika Beauty Beauty

Dobra vijest je da možeš napraviti ovakvu manikuru kod kuće s nekim jednostavnijim dizajnom. Melanie iz 'Overglow Edita' na Instagramu je pokazala kako je stvorila manikuru u boji s dvostrukim crtama u neonskim nijansama.

Počela je s dijagonalnom crtom, ravno uz vrh nokta, a završila krivuljom duž njezine kutikule. Nema razloga da i ti ne isprobaš, čini se prilično jednostavno!

Photo: Instagram@overglowedit

Komentari 0