Beauty

Neka tvoja jutra budu ljepša - prijavi se na natječaj i osvoji Nivea Original Care antiperspirant i super sportsku torbu

  • Odlučili smo uljepšati tvoja jutra
  • Zato te pozivamo da se uključiš u nagradni natječaj i osvojiš super nagradu
  • 5 najkreativnijih nagrađujemo s NIVEA Original Care antiperspirantom u spreju i roll-onom te praktičnom torbom. Zato požuri!

Jutra su važna, ako nam dobro započnu, sve ono što nas čeka kroz dan lakše ćemo izgurati. Zato, učini svoja jutra najljepšima što možeš - ne opterećuj se teškim vijestima, ostavi si pola sata za uživanje u doručku i kavici, pusti glazbu koju voliš...I budi nježna prema sebi i svojoj koži. Da bi tvoja jutra bila što ljepša, uključi se u nagradni natječaj i osvoji NIVEA Original Care antiperspirant u spreju i roll-on, a sada ćemo ti otkriti i zašto!
Naime, odmah nakon brijanja, koža ispod pazuha jako je osjetljiva i potrebna joj je posebna njega koja će joj pružiti zaštitu od neugodnih mirisa, ali prvenstveno biti nježan oslonac koji neće izazvati iritacije, crvenilo i neugodan osjećaj peckanja. Ako si mislila da je to nemoguće, razuvjerit ćemo te.
 | Autor: NIVEA Original Care antiperspirant u spreju i roll-onu omogućuje bezbrižnu upotrebu zaštite od znojenja koja traje 48 sati. Zahvaljujući nježnoj formuli bez etilnog alkohola, u trenu možeš uživati u baršunasto mekoj koži, čak i nakon depilacije. Jedinstvena formula obogaćena je hranjivom esencijom vitamina i kalcija te osim pouzdane zaštite od neugodnog tjelesnog mirisa, razmazit će te i svježim mirisom cvijeta naranče. 
Zato, započni jutro uz ovu mirisnu i nježnu zaštitu i predlažemo ti da odmah skokneš u teretanu. Znaš kako vježbanje fantastično djeluje na tijelo i um, a da bi s još više volje krenula na vježbanje, u ovom natječaju možeš osvojiti ovu trendi sportsku torbu.    
 | Autor:  

Požuri i budi jedna od 5 sretnica koja će osvojiti Nivea paket! Piši nam ovdje

Pravila natječaja

Dobitnice NIVEA poklon paketa su:

Tajana Šumečki
Petra Terzić
Ana Vučković
Željka Jeličanin
Gorana Šarić

Photo: Shutterstock

Komentari 0