Beauty

Nećete vjerovati što je Nicole Kidman učinila sa svojom kosom!

Nicole Kidman se pojavila na dodjeli nagrada Women Of The Year s novom frizurom. Svoju dugu plavu kosu hrabro je odlučila odrezati i dok bi jedni smatrali da je ovaj korak previše, mi smo jaki ponosni na Nicole što se odlučila na nešto ovakvo.

Nicole sada ima iznimno kratak bob čije je vrhove dodatno stanjila te pustila da pramenovi sprijeda nehajno padaju, lagano se kovrčajući.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ovim beauty odabirom lagano je prizvala duh 20-ih kada su žene hrabro rezale svoje duge kose i isticale svoje lice iznimno kratkim frizurama. A kada se već vraćamo u prošlost, prisjetimo se da su, osim kratkom kosom, ljepotu svojih crta lica dodatno isticale i tamnim ružem, što znači da ovaj povijesni period može poslužiti kao odlična inspiracija. Ako i vi smjelo odrežete kosu kao Nicole, odlično će vam pristajati iznimno taman ruž, pogotovo tamno ljubičasta i tamno crvena nijansa. Glumica se u ovom slučaju doduše odlučila na prilično svijetlu nijansu ruža i moramo priznati kako joj odlično stoji pa ako su vam tamne nijanse previše, možete odabrati i svjetliju varijantu ruža.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Prisjetimo se i da ova promjena nije došla naglo jer se Nicole već prije mjesec dana na OMEGA „Her Time“ Gala Dinner eventu pojavila s bobom stiliziranim u uvojke, a sad je odlučila otići korak dalje i dodatno skratiti kosu.  

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Sviđa li vam se ovaj promjena ili ne, stvar je ukusa, ali moramo priznati da za ovakav izbor treba hrabrosti pa smo stoga jako ponosni na odvažnu Nicole

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0