Beauty

Ne trebaju im profesionalci: Slavne dame koje se šminkaju same

Da nisu glumice, pjevačice i modeli, ove bi zvijezde slobodno mogle biti profesionalne make up artistice

Sigurno ste bar jednom pomislili kako biste i vi izgledali poput hollywoodske zvijezde kada bi vas šminkao cijeli tim profesionalaca, no jeste li znali da se neke od najljepših slavnih dama najčešće šminkaju same? I to su poprilično nadarene, a neke toliko, da bi slobodno mogle razmisliti i o karijeri make up artistice. Naravno, kada ne bi bile slavne. Vjerojatno su i one, baš kao i većina nas, odgledale stotine YouTube tutorijala, samo što je njima to pošlo za rukom. U nastavku otkrijte o kojim se slavnim damama radi i slobodno od njih ukradite nekoliko korisnih trikova:

Ariana Grande

Pop zvijezdu "ulovio" je dečko dok je sjedila u umivaoniku i šminkala oči, a vjerujemo da je Ariana tijekom godina naučila puno trikova od svog make up artista, pogotovo kad je u pitanju "cat eye". Također, lijepo je vidjeti da i se i drugi (i to slavni) ljudi koriste neobičnim i kreativnim trikovima kako bi pronašli najbolje svjetlo i kut za nanošenje make up-a. 

 

A few more days til my mornings look like this again

A photo posted by Mac Miller (@larryfisherman) on

Zendaya

I ova mlada pop zvijezda često se šminka sama, unatoč ugovoru s velikom kozmetičkom kućom, Cover Girl. Ariana se nekoliko puta našminkala sama i za crveni tepih, a jednom je na Instagramu objavila fotografiju uz koju je napisala da bi trebala početi raditi make up tutorijale. A sudeći po svemu što smo do sad od nje vidjeli, to bi bilo odlično!

 

I need to start doing makeup tutorials💁🏽

A photo posted by Zendaya (@zendaya) on

Rosie Huntington-Whiteley

Ok, Rosie možda ima prekrasno "platno", ali svatko tko ju prati na Snapchatu zna i da je ona jako talentirana make up artistica. Često snima i mini video tutorijale, što je razlog više da ju zapratite na društvenoj mreži.

Lana Jurčević

A da ne bi sve ostalo na svjetskim celebrityjima, popisu smo dodali i jednu našu, jednako talentiranu make up artisticu. Lana se gotovo uvijek šminka sama, a na svom Instagramu i YouTube kanalu već je nekoliko puta objavila video tutorijale. Nadamo se samo da će nastaviti u tom tonu, jer od nje možemo puno toga naučiti.

 

This is my antistress program 😻@hypnaughtylashes (sadistfaction)👌I am not mua as you see... I just love makeup :) Lipstick @heididcosmetics

A video posted by Lana Jurcevic Official🍬️ (@lana_jurcevic) on

Photo: Danijel Berković/Pixsell

Komentari 0