Beauty Make Up 36 prikaza 30. ožujka 2012.

Naučite šminkati u Illamasqui

1/16

Illamasqua, britanski brend koji je svojom prisutnošću promijenio svjetsku i hrvatsku make up scenu inzistirajući na prihvaćanju različitosti i posebnosti, najavio je skoro otvaranje make up škole.

Škola će obuhvaćati nekoliko različitih vrsta tečajeva, ovisno o znanju I željama polaznika. Tako će polaznici moći pohađati Master u profesionalnom make upu, Usavršavanje make upa očiju, Eksperimentalnu radionicu boja, Noćnu divu i Ljepotu zrelih godina. Voditeljica škole biti će vrhunska vizažistica Marijana Gluić koja je završila Davon institut na Royal British Academy u Londonu za televizijski make up, kazalište i film. Njeni radovi krase naslovnice prvih brojeva Storyja, Playboya, te svih magazina i časopisa u regiji. Svoje umijeće pokazala je i na mnogobrojnim revijama prestižnih svjetskih i domaćih dizajnera kao što su: Cavalli, Versace, Missoni, Escada, Uggs, Linea, Hippy Garden, Ivica Skoko, Xenia, ULUPUH, Ivana Popović...

 | Autor:

“Osobi koja izađe iz naše škole nikada se neće dogoditi da se nađe na skliskom terenu i ne zna što činiti” objasnila je Marijana  dodala: “Meni osobno je najdraži tečaj o Ljepoti zrelih godina jer žene mogu napraviti facelifting uz pomoć prave kozmetike, estetska kirurgija nije nužna.”

 | Autor:

Make up školu predstavila je i naša poznata vizažistica Simona Antonović koja je osmisila tri proljetna looka koristeći novu proljeće/ljeto Human Fundamentalism kolekciju. Svoja znanja i vještine Simona će prenijeti polaznicima škole kao gost predavač na pojedinim tečajevima.

Da Illamasqua osvaja na prvi pogled, svjedoče i brojne poznate dame koje su sinoć došle u trgovinu upoznati se s trendovima. Marija Borić, Ecija Ivušić, Lana Klingor i Marijana Batinić samo su neke od njih. Marijana Batinić je objasnila i svoju fascinaciju ovim brendom: “Volim ispitivati vizažiste koje proizvode koriste i u zadnje vrijeme sam fascinirana kozmetikom s potpisom Illamasque. Moje prijateljice iz Splita me stalno ispituju o njihovim proizvodima te jedva čekam da se otvori i u Splitu.”

Komentari 0