Beauty
1/7

Našminkajte se poput Rite Ore

Ovogodišnji MTV Awards okupio je mnoge zvijezde, no kada je u pitanju make up jedna dama je posebno odskočila. Samouvjerena i karizmatična Rita Ora ostala je potpuno odana svom karakteru te je zavodila kamere opasno crvenim usnama. Želite li prošetati crveni ruž u ovim ljetnim noćima poput Rite Ore, slijedite ove jednostavne korake.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kako bi koža lica bila zaglađena, a puder dugotrajan, na lice nanesite bazu za puder. Nakon što se proizvod stopio s licem nanesite puder koji odgovara vašoj nijansi tena i tipu kože. Kreirajući ovaj look koristila sam bazu za puder Benefit Professional i tekući puder Nars Sheer Glow u nijansi Mont Blanc.

Obrve su ključni okvir lica. Počešljajte ih i ispunite olovkom ili sjenilom u nijansi vaših obrva. Na tako uređene obrve nanesite gel za obrve kako bi ostale savršene cijelu večer.  Proizvod koji sam koristila za uređivanje obrva je Anastasia Beverly Hilly Highlighting Brow Kit.

 | Autor:

Na kapak nanesite bazu za sjenilo (Avon baza za sjenilo u nijansi Light Beige) te preko cijelog kapka nanesite mat sjenilo u boji kože (MAC Brule). Ovim korakom osigurati ćete da sjenilo ostane besprijekorno i da se puno lakše blenda. U pregib oka nanesite dvije nijanse tamnije mat sjenilo od vaše puti kako bi naglasili konturu oka (MAC Cozy Grey).  Crnim gel eyelinerom naglasite gornju liniju trepavica te ju razmažite kako bi ublažili njene rubove (Maybelline Gel Drama Black Eyeliner).

 | Autor:

Na kapak, sve do pregiba oka, nanesite tamno sivo, svjetlucavo sjenilo te ublažite rubove (MAC Pearled Earth). Crnim sjenilom (MAC Black Tied) i kosim ravnim kistom ponovno naglasite liniju gornjih trepavica kako bi vaše trebavice bile gušće i oči naglašenije. Isti postupak ponovite na donjim trepavicama.

 | Autor:

Na gornju i donju vodenu liniju nanesite crni tuš za oči u formuli gela (Maybelline Gel Drama Black Eyeliner). Ovakvi proizvodi su dugotrajniji i intenzivniji od olovke za oči. Uvinite svoje trepavice i nanesite dva sloja crne maskare (Bobbi Brown Extreme Party Mascara). Ukoliko želite, nanesite umjetne trepavice.

 | Autor:

Korektorom (Soap&Glory Kick Ass Light) prikrite sve nedostatke te nanesite puder u prahu na T zonu ukoliko vam se koža lica pretjerano masti (Clarins Mineralize Skin Illusion). Na obraze i čelo nanesite brončani puder (Nars Laguna) te stavite rumenilo boje zemljanih tonova na vrhove jagodica (MAC Warm Soul). Kada birate rumenilo uvijek izaberite ono koje je u istoj obitelji boja kao nijansa vašeg ruža. Ruž koji sa koristila za ovaj look ima narančasti podton zbog čega je i rumenilo zemljanog, narančastog tona, a nikako rozog.

Na samom kraju nanesite crveni ruž (MAC Lady Danger). Ukoliko je potrebno ocrtajte liniju usana crvenom ili nude olovkom za usne kako bi spriječile razlijevanje ruža i produžile njegovu trajnost. Preciznost naglasite korektorom (Clarins Instant Light).

 | Autor:

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0