Beauty

Naš omiljeni drogerijski brend lansirao je SPF za lice koji je lagan poput vode i odmah se upija

  • Shake Fluid SPF 50 za lice je novi proizvod brenda Afrodita Cosmetics koji obećava visokokvalitetnu zaštitu od sunca koju nećeš ni osjetiti na koži
  • Pruža 5-u-1 zaštitu od UVA i UVB zračenja bez masnih tragova na koži
  • Ovaj fluid sadrži i niz drugih sastojaka koji koži pružaju dodatne skincare prednosti, a dolazi u divnom pakiranju koje podsjeća na kultnu Chanel kremu za ruke
  • Pročitaj više: Top proizvodi za samotamnjenje za preplanuli ten bez fleka i vidljivih poteza od nanošenja

Svakodnevna zaštita od sunca je neophodna za zdravlje naše kože, ali pronaći pravi SPF proizvod koji odgovara našim specifičnim potrebama nije oduvijek bio tako jednostavan zadatak. Srećom, danas se situacija mijenja i sve veći broj brendova kreira uistinu divne formule koje obožavamo nanositi na lice svako jutro. Tako je sada naš omiljeni drogerijski brend, Afrodita Cosmetics, lansirao novi proizvod koji obećava pružiti visokokvalitetnu zaštitu uz iznimno lagan osjećaj na koži - Shake Fluid SPF50 za lice.

Ovaj proizvod ima iznimno laganu formulu bez ulja s UV filtrima nove generacije. Pruža visoku i pouzdanu zaštitu od fotostarenja, nastanka hiperpigmentacijskih mrlja i opeklina od sunca s UVB 50 i UVA 22,2 zaštitom koju gotovo da i nećeš osjetiti na koži. Ova 5-u-1 zaštita je pogodna za sve tipove kože, uključujući masnu. Zahvaljujući naprednoj spektralnoj tehnologiji, koja uključuje jedinstvenu kombinaciju 7 najsuvremenijih UV filtera i dipeptida karnozina, ovaj proizvod pruža koži više od UV zaštite te ju štiti od oštećenja cijeloga svjetlosnog spektra - "full light protection".

Možda vas zanima Kultna krema koju žene obožavaju od 1930-ih dobila je dvije nove verzije - za lice i tijelo Rubrika Beauty Beauty

Shake Fluid SPF 50 ima ultra laganu teksturu

Ovaj proizvod se iznimno brzo upija i ne ostavlja masne tragove nakon primjene. Formuliran je tako da ne začepljuje pore, ne ostavlja bijele mrlje i ne izaziva ljepljivi osjećaj na koži lica. Također, služi kao izvrsna podloga za nanošenje šminke te je idealan za svakodnevnu upotrebu.

UVA i UVB filteri nove generacije

Inovativna kombinacija sedam najmodernijih UVA i UVB filtera koji su u usporedbi s klasičnima prihvatljiviji za kožu i manje štetni za okoliš. Odlikuju se izuzetnom fotostabilnošću koja pridonosi visokoj dermatološkoj toleranciji. Širokospektralni su te također štite kožu od visokoenergetske vidljive svjetlosti. Štite kožu od nastanka opeklina od sunca, pomažu u sprječavanju fotostarenja, nastanka hiperpigmentacijskih mrlja i oštećenja DNK-a stanica kože. Uz UV filtere, Shake Fluid sadrži i niz snažnih antioksidansa, ovlaživača i ublažavajućih sastojaka koji koži uz svestranu zaštitu osiguravaju i intenzivnu njegu, a među njima se nalaze:

  • dipeptid karnozin

Peptid identičan prirodnom koji jača obrambeni mehanizam kože od štetnih ekoloških čimbenika te pomaže spriječiti prerano starenje kože. Štiti stanice kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima, IR zračenjem i plavom svjetlošću. Potiče obnavljanje oštećenja DNK stanica kože, koja uzrokuje UV zračenje. Djeluje kao snažan stimulator stvaranja kolagena te sprječava njegovu degradaciju.

Možda vas zanima Najbolji proizvodi za zaštitu od sunca za one s masnom kožom sklonom aknama Rubrika Beauty Beauty
  • vitamin E

Glavni je lipofilni antioksidans u koži, a nalazimo ga u svim njezinim slojevima. Štiti kožu od oštećenja koja nastaju zbog djelovanja slobodnih radikala te posljedično djeluje snažnim anti-age učinkom. Osim toga štiti lipide i lipoproteine staničnih membrana od oksidacije te čuva njihovu sposobnost vezanja vlage. Zato posredno djeluje i kao ovlaživač kože te poboljšava njezinu elastičnost. Zbog svega je navedenoga i proglašen jednim od najsvestranijih kozmetički aktivnih sastojaka.

  • bisabolol

Opskrbljuje epidermu vlagom, potiče njezinu regeneraciju te jača obrambenu funkciju kože. Na površini kože stvara tanak sloj polisaharida koji štiti kožu od vanjskih utjecaja.

  • koncentrirani gel aloe vere barbadensis

Deseterostruki koncentrat svježe cijeđenog soka aloe vere koji intenzivno vlaži kožu, potiče prirodni proces obnavljanja stanica kože i pridonosi zdravoj, sjajnoj i vidljivo zategnutijoj koži.

 | Autor: Foto: Afrodita Cosmetics

Ovaj proizvod je dermatološki testiran i dokazano je prihvatljiv za kožu. Ne sadrži parfeme, parafine i boje. Formula je prikladna čak i za osjetljivu kožu. Pruža visoku razinu UVA zaštite koja premašuje zakonom definiranu minimalnu vrijednost. Uz to, ne sadrži octocrylene i ethylhexyl methoxycinnamate, koji ugrožavaju morski svijet. Shake Fluid SPF 50 možeš nabaviti na linku, a cijena mu je trenutno snižena -20% i iznosi 31,92 eura.

Možda vas zanima 7 proizvoda koje Francuskinje već godinama obožavaju, a mogli bi preobraziti tvoju beauty rutinu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @gabriellecaunesil

Komentari 0