Beauty

Napravi pletenice poput Emily Blunt

Glumica Emily Blunt zablsitala je na crvenom tepihu Zlatnih globusa odjenuvši prekrasnu haljinu u antičkom stilu koju je nadopunila frizurom inspiriranom istim razdobljem.

Pletenice već neko vrijeme ne izlaze iz mode, a ako nisi sigurna na koji još način ih možeš nositi, potraži inspiraciju kod Emily. Dok se većina njenih kolegica odlučila za 'sleek chic' frizure, ona je privukla pažnju velikim pletenicama inspiriranim Antikom.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Na čistu kosu nanesi pjenu za volumen i posuši je fenom, a na vrhove nanesi serum za zaštitu vrhova. Povuci razdjeljak na sredini cijelom dužinom glave. Polovicu kose sveži u kečku ili jednostavno prebaci na stranu, a na drugoj strani počni plesti riblju kost iznad čela. Uzimaj nešto deblje pramenove kako bi pletenica bila deblja. Riblju kost pleti skroz do vrata, pa sveži gumicom. Istu stvar ponovi na drugoj strani.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Pazeći da se pletenica ne raspadne omotaj vrhove jednog oko drugog prema vratu i učvrsti ukosnicama. Po potrebi dodaj i ukosnice u pletenicu te fiksiraj sve lakom.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0