Beauty 05. ožujka 2012.

Najbolji regenerator za vašu kosu

Kupiti odgovarajući regenerator ponekad je teže nego odabrati pravu frizuru. Regenerator je osnovni proizvod u njezi kose pomoću kojeg će zablistati.

Dok šampon služi za čišćenje kose, regenerator je prvi korak u njenoj njezi. Upravo zato je iznimno važno da bude prilagođen vašem tipu kose. Gotovo je nemoguće ispravno njegovati kosu ukoliko nemate prave proizvode.

Regeneratori za volumen

Kosa koja u pramenovima pada uz lice boljka je mnogih žena. Takva kosa je iznimno teška za stiliziranje i vječito nedostaje volumena koji će kosu podići i učiniti je bujnijom. Najbolji sastojci za ovaj tip kose su kompleksi kolagena, pšenični protein i vitamin B.

Regeneratori za krhku kosu

Kosa koja je suha ne mora biti nužno sklona pucanju. Međutim, stalno ravnanje kose bilo glačalom ili četkom, feniranje i kovrčanje na figaro može utjecati na čvrstoću kose. Trebate se orijentirati na hranjiva ulja i arginin koji kosi daju snagu već u vlasištu.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Regeneratori za suhu kosu

Nakon šišanja svakako nabavite šampon s keratinskim kompleksima  i hranjivim uljima. Takvi sastojci su, uz redovito šišanje, najbolji lijek za suhu kosu. Ovom tipu kose je potrebna i dodatna njega u vidu maski ili seruma, ali regenerator ne smijete preskočiti.

Regeneratori za tanku kosu

Tanka kosa ne traži samo volumen, nego i vitalnost. Birajte lagane regeneratore koji neće dodatno otežati kosu. Izbjegavajte proizvode s mnogo silikona i hranjivih ulja koji bi kosu mogli učiniti još beživotnijom.

 | Autor:

Univerzalni regenerator

Idete na put s cijelom obitelji ili trebate regenerator koji ćete koristiti svaki dan, nakon plivanja? Odaberite regenerator za sve tipove kose. Obratite pažnju na to da je namijenjen za učestalo korištenje i da sadrži hranjive sastojke koji ne opterećuju kosu nego je samo hrane. Kamilica, aloa vera i slični sastojci će držati vašu kosu zdravom dok ne operete kosu svojim uobičajenim šamponom i regeneratorom. 

Komentari 0