Beauty

Najbolji novi puder košta 120 kuna, dajem mu ocjenu 5/5!

Ovaj puder zadovoljit će sve, od obožavatelja pune pokrivnosti do onih koji to ne vole, ali pak cijene zdrav i prirodan izgled kože. O da, on je sve to!

Max Factor ove godine proživljava re-vamp - barem ja to tako osjetim. Proizvodi su promišljeniji, imaju bolje kampanje, a pritom je sve u duhu zdrave, sjajne kože. Jedan od proizvoda koji mi je zapeo za oko je neupitno Radiant Lift puder. Za njega tvrde da osim što traje cijeli dan, ima punu pokrivnost, a lagan je na licu te daje zdravi sjaj. Sadrži hijaluronsku kiselinu i tvrdi da hrani kožu tijekom nošenja te biserne čestice koje daju sjaj i efekt zaglađene kože. Uz to ima i zaštitni faktor 30, što je de facto idealno za zimske dane kada smo lijeni dodatno nanositi SPF... No bacimo se na recenziju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Isprobala sam Radiant Lift u nijansi "Crystal Beige" koja mi je sasvim okej, no puder ima samo 18 nijansi što mislim da je premalo za svjetsko tržište. Miris nije upadljiv, a tekstura je gusta. Puder se lijepo nanosi kistom (ako želiš manju pokrivnost) i spužvicom (ako želiš veću pokrivnost). Iako je gust, lijepo se "blenda" i može se razvući preko cijeloga lica u tankom sloju, jednako kao što ga možeš i nanijeti tako da pokrije doslovno sve na licu. Kada pogledaš bočicu izbliza, vidjet ćeš da je pun sitnih zlatnih čestica, no neka te to ne preplaši jer one nisu vidljive na licu - finiš je prekrasan prirodni mat, idealan za jesenske i zimske dane, ujedno i veliki aktualan trend na području dekorativnog makeupa. Kada kažem da puder daje luminoznost licu, svakako ne mislim na sjaj - to nije sjajni puder, njegov finiš nije ni tzv. "dewy", već blistav. Puder je zaista trajan, boja ostaje ista, no pri kraju dana ćeš primijetiti da se zasjaji. Nakon malo matiranja izgleda ponovno kao nov! Puder sam nosila već u nekoliko prilika i mogu reći da je fantastičan za dane kada želiš izgledati dobro od jutra do mraka, da kožu ne isušuje i da ne uzrokuje sitne prištiće i komedone. 

Možda vas zanima Testirala sam najpopularniji Becca puder i highlighter - isplati li ih se kupiti? Rubrika Beauty Beauty
 

Cijena pudera je 119,90 kn i može se kupiti u drogerijama. Hoću li ga kupiti ponovno? DA!

Ocjena: 5/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0