Beauty
1/12

Najbolje frizure s Oscara

Frizure posljednjih godina plijene jednako pažnje na crvenom tepihu koliko i večernje toalete. Otkad je Jennifer Aniston 2009. nosila pletenicu, svi su postali svjesni važnosti dobre frizure. Naša suradnica i kolumnistica Petra Granić iz frizerskog studija Etra otkrila nam je svoje favorite.

Kao svog favorita u cjelokupnom stylingu, pa tako i frizuri, odabrala je Jessicu Chastain:

 | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

"Ona je bila uistinu predivna! Jessica Chastain je svojom pojavom zasjenila sve ostale uzvanike, a njena predivna kosa boje nježne cigle s valovitim vrhovima savršeno se podudarala s haljinom", otkrila nam je Petra.

Moć dobre punđe

Punđa i večernja toaleta su kombinacija koja desetljećima dominira crvenim tepihom. Iako je početak ovog stoljeća obilježila raspuštena kosa, ove godine primijećen je povratak najraznovrsnijih punđi koje daju dozu glamura ženi koja ih nosi.

 | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL;Guliver Image/Getty Images Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL;Guliver Image/Getty Images

"Jennifer Garner te Nicole Kidman skupile su kosu u predivnu francusku punđu te par nestašnih valovitih pramena pustile niz lice. Ovo je prekrasna frizura za valovitu kosu, može se napraviti i kod kuće te je jedan od mojih favorita za svečane prigode", objasnila je Petra.

 | Autor: Ian West, Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Ian West, Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Poznata zagrebačka frizerka oduševljena je frizurama Jennifer Lawrence, Naomi Watts, Amande Seyfried te Amy Adams koje su kosu ipak više odmaknule od lica kako bi naglasile make up.

 | Autor: Ian West/Press Association/Pixsell; Guliver Image, Getty Images Ian West/Press Association/Pixsell; Guliver Image, Getty Images

"Sandra Bullock naglasila je predivnu kosu s atraktivnom kopčom sa strane potiljka i moram istaknuti da je njena cijela kombinacija izgledala fenomenalno. Da i kosa čini čovjeka pokazala nam je i Jennifer Aniston sa svojom legendarnom savršeno ispeglanom kosom sa senzacionalnim pramenovima – frizurom za kojom žudi većina žena", otkrila je Petra.

 | Autor: Ian West/Press Association/Pixsell; Guliver Image, Getty Images Ian West/Press Association/Pixsell; Guliver Image, Getty Images

Kratke senzacije

Charlize Theron, Anne Hathaway i Halle Berry pomele su konkurenciju svojim kratkim frizurama.

 | Autor: Ian West, Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Ian West, Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

"Ono sto bih izdvojila su divne kratke varijante koje ističu svačiju ženstvenost, a dodaju neku nježnu mladu razigranost frizuri. Predivna Anne Hathaway koja je zbog uloge u filmu morala ošišati svoju lijepu kosu izgledala je predivno sa svojom frizurom, baš kao i Charlize Theron, Jane Fonda te senzacionalna Halle Berry koja sa svojom kratkom "neurednom" frizurom divno izgleda već godinama", rekla je Petra.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Više slika frizura s Oscara pogledajte u galeriji...

Haljine s Oscara pogledajte ovdje.

Oscarom inspirirane narukvice koje donose sreću limitirana su kolekcija stvorena samo za čitatelje Budi.IN-a. Više o trendi narukvicama te kako ih naručiti doznajte ovdje...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0