Beauty 11. studenoga 2014.

Moschino ima novu beauty igračku

Instagram.

Otkad je Jeremy Scott preuzeo kreativno vodstvo kuće Moschino, ona je napravila nevjerojatan zaokret u stilu. Nakon što su modnom pistom prošetali čips, čokolada i prave žive Barbike, talijanska kuća nudi zanimljivu poslasticu za sve beauty ovisnice – parfem Moschino 'Toy'.

Toy je igračka u doslovnom smislu te riječi. Ovaj uniseks miris pakiran je u plišanog medvjedića kojem, da biste se našpricali, trebate otrgnuti glavu. Iako mnogi smatraju cjelokupno pakiranje neukusnim, internet je eksplodirao već na prvi pogled na simpatičnog medu.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Neki od komentara koji se mogu pročitati su: "Ovo je tako čudno, jedva čekam da ga probam", "Ne mogu dočekati da ga se dočepam. Jeremy Scott je takav inovator!", ali i "Čekam da vidim prodavačicu kako objašnjava da mu morate otrgnuti glavu i našpricati se", "Odvali mu glavu i našpricaj mu se utrobom!".

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Radi se o uniseks mirisu, laganih cvjetnih i drvenih nota. U sebi ima akorde svježeg bergamota, puderastu ljubičicu, aromatičnu lavandu i dragocjena drva. Zaštitno lice mirisa je Isabelli Fontana, a kampanju je snimio Steven Meisel.

Miris u Hrvatsku stiže oko Valentinova 2015.

Komentari 0