Beauty
Morska sirena proizvodi

Morska sirena hrvatski je brend prirodnih proizvoda za sunčanje i njegu koje isprobavamo ovog ljeta

  • Uživanje na suncu i plaži sve nam je bliže, a prije toga trebamo se opskrbiti i potrebnim proizvodima 
  • Uz nezaobilazne kreme sa zaštitnim faktorom, na kožu možemo dodatno nanijeti i ulje za sunčanje, koje će potaknuti dobivanje preplanulog tena
  • U svojoj ponudi između ostalih proizvoda za njegu tijela, upravo takvo ulje ima i domaći brend Morska sirena

Prirodna kozmetika uvijek nam je zanimljiva za isprobavanje, a posebno kad dolazi od domaćih brendova. U pripremama za boravak na suncu, uz kreme sa zaštitnim SPF faktorom, uvijek nam je pri ruci drago imati i ulje za sunčanje koje će potaknuti dobivanje predivne brončane boje na našoj koži, a prirodni proizvod kojim to možemo postići pronašli smo u ponudi hrvatskog brenda prirodne kozmetike Morska sirena.

Morska sirena proizvodi | Autor: morskasirena.com morskasirena.com Foto: morskasirena.com. Morska sirena proizvodi

Ulje za sunčanje May Tan formulacije je koja omogućuje boravak na suncu i osobama svjetlije puti, stoji u opisu proizvoda, kao i prekrasnu brončanu preplanulost, a sve to zahvaljujući prirodnim sastojcima poput odabranih biljnih ulja (monoi, buriti, sezam) i ekstrakata (korijen mrkve, sjeme oraha) i vitamina E. May Tan obogaćen je prirodnim mirisom vanilije.

Nakon korištenja May Tana, svoju ćemo rutinu njege kože upotpuniti Silk Tanom, hidratizirajućim uljem obogaćenim mirisnim notama lavande. Silk Tan sadrži sjemenke grožđa, koje osigurava elastičnost i vlažnost kože, kao i prirodna ulja masline, kokosa i lavande, koja lagano zatežu kožu te ju čine svilenom, a vitamin E djeluje kao ovlaživač kože.

Morska sirena proizvodi | Autor: morskasirena.com morskasirena.com Morska sirena Silk Tan i May Tan

Iz Morske sirene opisali su kako je u sve njihove proizvode “uloženo puno truda, volje i ljubavi, kako biste dobili najbolje od prirode. Korištenjem naših proizvoda smanjene su alergije, osipi, a povećane dobrobiti proizvoda poput hidratacije te apsorpcije samog proizvoda u kožu”.

Morska sirena proizvodi | Autor: morskasirena.com morskasirena.com Foto: morskasirena.com. Morska sirena proizvodi

Osim May Tana i Silk Tana, u ponudi brenda Morska sirena nalazi se i Peel Tan, prirodni piling koji se sastoji od himalajske soli, bogate mineralima, koja zahvaljujući bogatstvu prirodnih sastojaka izvlači toksine iz tijela, stavlja ga u ravnotežu te pomlađuje kožu. Himalajska sol s uljima kokosa, lavande i masline dubinski hidratizira, potiče cirkulaciju te djeluje umirujuće.

Možda vas zanima 8 krema za područje oko očiju s vitaminom C koje će riješiti problem tamnih podočnjaka Rubrika Beauty Beauty

Najnoviji proizvod brenda je Slim Tan, anticelulitno ulje koje pomaže u suzbijanju tvrdokornog celulita i zatezanju kože, s uljnim maceratom bršljana i ružmarina koji prodire u kožu i razgrađuje masne naslage. Sadrži i eterično ulje atlaskog cedra  koje u sinergiji s uljem grejpa djeluje limfotonično i potiče izbacivanje vode i toksina iz organizma.

U May Tan i Silk Tan Morska sirena proizvode može se dodati i njihov mineralni kozmetički mica prah Bronze & Shine, uz kojeg ćemo zasjati u ljetnim mjesecima, a možemo stvoriti i vlastitu nijansu najdražeg proizvoda!

Svi Morska sirena proizvodi:

Morska sirena proizvodi | Autor: morskasirena.com morskasirena.com Foto: morskasirena.com. May Tan ulje za sunčanje, (8,50 eur – 13,90 eur) Morska sirena proizvodi | Autor: morskasirena.com morskasirena.com Foto: morskasirena.com. Silk Tan, (6,90 eur) Morska sirena proizvodi | Autor: morskasirena.com morskasirena.com Foto: morskasirena.com. Peel Tan piling za tijelo, (5,30 eur) Morska sirena proizvodi | Autor: morskasirena.com morskasirena.com Foto: morskasirena.com. Slim Tan anticelulitno ulje, (sad 12,90 eur) Morska sirena proizvodi | Autor: morskasirena.com morskasirena.com Foto: morskasirena.com. Bronze & Shine, (2,43 eur)

Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluidu SPF 50+ Možda vas zanima Ovaj novi proizvod sadrži najjefikasniji UV filter do sad, a još je namijenjen i masnoj i mješovitoj koži! Rubrika Beauty Beauty
Photo: morskasirena.com

Komentari 0