Beauty

8 krema za područje oko očiju s vitaminom C koje će riješiti problem tamnih podočnjaka

  • Među nesavršenosti na koži kojih se ne možemo brzo riješiti, uz prištiće, pigmentaciju ili fine linije i bore, svakako spadaju i tamni krugovi oko očiju, odnosno podočnjaci, s kojima se mnogo od nas bori
  • Kad ne pomaže samo dovoljno sna, pomoći mogu specijalizirane kreme za područje oko očiju
  • Posebno učinkovite će biti one s vitaminom C, moćnim antioksidansom koji posvjetljuje kožu i daje joj blistavost

Podočnjaci i tamni krugovi oko očiju mogu nastati zbog raznih negativnih utjecaja poput nedostatka sna, kao posljedica stresa, a mogu biti i nasljedni te ih se u svakom slučaju teško riješiti. Uz njih često dolazi i natečenost, a u slučaju da ih želimo prikriti na beauty tržištu postoji niz proizvoda s kojima to možemo pokušati.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Cult Beauty Cult Beauty krema za područje oko očiju s vitaminom C

Među najučinkovitijima smatraju se oni koji sadržavaju vitamin C, posebno kad je riječ o formuli kreme za područje oko očiju koja sadrži ovaj sastojak. Vitamin C poznat je po svojem moćnom djelovanju na posvjetljivanje kože pa tako i delikatnog područja oko očiju kako bi podočnjake učinio manje vidljivima. 

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Instagram @aimeesong Instagram @aimeesong krema za područje oko očiju s vitaminom C

Možda vas zanima Melem ima nove kreme za ruke s tri njegujuće formule, a stižu u preslatkim pakiranjima koja stanu u svaku torbicu Rubrika Beauty Beauty

Vitamin C je antioksidans koji učinkovito targetira tamnija područja, fine linije i umoran izgled kože, povećavajući blistavost i svjetlinu kože te njenu elastičnost. Za područje oko očiju, vitamin C djeluje na dva načina, trenutno dajući koži sjaj te dugoročno svjetlije, glatkije i hidratiziranije područje oko očiju.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Notino Notino krema za područje oko očiju s vitaminom C

Stoga je važno odabrati formulu kreme za područje oko očiju s vitaminom C koja će savršeno odgovarati potrebama naše kože.

U nastavku donosimo 8 prijedloga krema za područje oko očiju s vitaminom C!

Drunk Elephant C-Tango Multivitamin krema za područje oko očiju

Formulacija ove kreme sadrži čak 5 vrsta vitamina C koji doista daju moćan učinak posvjetljivanja, zajedno s ekstraktom krastavca koji hladi i umiruje kožu te peptide koji ju učvršćuju.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Drunk Elephant, C-Tango Multivitamin krema za područje oko očiju, (62,00 eur)

Peter Thomas Roth Potent-C™ hidratantna krema za područje oko očiju protiv oticanja i tamnih krugova

Uz ovu kremu koža oko očiju dobiva sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju. Potent-C™ krema uklanja natečenost i tamne krugove ispod očiju te posvjetljuje područje oko očiju i dubinski ga hidratizira te ublažava vidljive znakove umora. Uz vitamin C, sadrži i feruličnu kiselinu, kofein, vitamin E i hijaluronsku kiselinu, koji djeluju na fine linije i hidrataciju umorne kože.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Notino Notino Peter Thomas Roth, Potent-C™ hidratantna krema za područje oko očiju, (46,00 eur)

Garnier Skin Naturals Vitamin C posvjetljujuća krema za područje oko očiju s vitaminom C

Krema s vitaminom C iz Garniera sadrži 4-postotni vitamin C, zaglađujući niacinamid te kofein koji ublažava natečenost. Velika prednost ove kreme je i njena pristupačna cijena, a krema targetira i zaglađuje linije i sitne bore, osvježava područje oko očiju te ga posvjetljuje.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Notino Notino Garnier, Skin Naturals Vitamin C posvjetljujuća krema za područje oko očiju s vitaminom C, (8,60 eur)

Summer Fridays Light Aura Vitamin C + Peptide krema za područje oko očiju

Summer Fridays krema obogaćena vitaminom C i peptidima posvjetljuje i učvršćuje kožu te podržava prirodnu proizvodnju kolagena kako bi naša koža bila glatkija i čvršća. Uz vitamin C i peptide, sadrži i kofein, alantoin te vitamin E, koji štiti i smanjuje crvenilo.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Summer Fridays, Light Aura Vitamin C + Peptide krema za područje oko očiju, (45,20 eur)

Paula's Choice C5 Super Boost krema za područje oko očiju

Ovaj lagani, kremasti losion za područje oko očiju s koncentriranim vitaminom C uz pomoć kompleksa aktivnih sastojaka djeluje upravo na uobičajene probleme u području oko očiju, poput pigmentacije ili tamnih mrlja, beživotnosti i gubitka elastičnosti. Sadrži 5-postotni vitamin C čini područje oko očiju svjetlijim i blistavijim te dugoročno štiti kožu. Uz vitamin C, sadrži i peptide, hijaluronsku kiselinu i zerumbone, ekstrakt đumbira koji smanjuje diskoloraciju ispod očiju.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: superskin.hr superskin.hr Paula's Choice, C5 Super Boost krema za područje oko očiju, (46,90 eur)

REN Radiance posvjetljujuća gel krema s vitaminom C

REN Radiance posvjetljujuća krema lagane je gel teksture koja u trenu pruža blistav izgled te vidljivo svjetliju, čvršću i puniju kožu nakon samo sedam dana. Zateže, hidratizira i hrani kožu, smanjuje nastanka hiperpigmentacije te ju štiti od slobodnih radikala, zahvaljujući stabiliziranom kompleksu vitamina C.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Notino Notino Ren, Radiance posvjetljujuća gel krema s vitaminom C, (36,20 eur)

Origins GinZing™ posvjetljujuća krema protiv podočnjaka

Ova Origins krema jedan je od kultnih beauty proizvoda te koži pruža sve najbolje učinke vitamina C, od blistavijeg i zdravijeg izgleda do korekcije boje. Dostupna je u dvije nijanse, Original, koja je više ružičastog tona te namijenjena za svjetlije tonove kože te Warm nijanse, u laganoj boji breskve, koja je namijenjena za osobe s tamnijim tonovima kože. Obogaćena je i zrnima kave, ginsengom i niacinamidom koji pomažu pri davanju odmornog izgleda okoloočnom području. Lagana tekstura koja se odmah upija idealna je i kao podloga za puder. 

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Notino Notino Origins, GinZing™ posvjetljujuća krema protiv podočnjaka, (31,00 eur)

La Roche-Posay Pure Vitamin C krema protiv bora oko očiju s vitaminom C

La Roche-Posay krema s vitaminom C osjetljivoj koži oko očiju pruža kompleksnu njegu i sprječava prijevremeno starenje kože, smanjuje duboke bore i obnavlja prirodnu čvrstoću kože te joj vraća blistav i ujednačen izgled te smanjuje tamnu boju i crvenilo oko očiju. Lagana gel  tekstura ne začepljuje pore te se može koristiti i kao podloga za puder.

krema za područje oko očiju s vitaminom C | Autor: Notino Notino La Roche-Posay, Pure Vitamin C krema protiv bora oko očiju s vitaminom C, (24,00 eur)

L'Oréal Revitalift Clinical SPF50+ Invisible Fluid Možda vas zanima Novi fluid za lice iz L'Oréala s SPF50+ lagana je krema za zaštitu od sunca koju ćemo nositi svaki dan Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram@origins

Komentari 0