Beauty

Moje ljeto sa stilom: Nataša Janjić

Teško je ne zamijetiti prekrasnu Natašu Janjić, glumicu sjajne crvene kose koja nas oduševljava svojim talentom i modnim stilom.

Ljubitelji kazališta i filma su je ove godine mogli susresti na Pulskom festivalu, ali i diljem Hrvatske koju je proputovala zahvaljujući ljetnoj turneji s predstavama Prekidi i Preko Trnja do Zvijezde. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell "Nakon radnog srpnja i nastupa u Dubrovniku s Markom Toljom, kolovoz ću iskoristiti za boravak u rodnom Splitu, kupanje i neke aranžmane s prijateljima kod kojih rado navratim na odmor. Nisam za cjelodnevno ležanje na plaži niti za dugotrajno ljenčarenje, ovakvim tempom osjećam se korisnom, a imam osjećaj da sam proputovala Hrvatsku i zavirila u svaki kutak", objašnjava Nataša.

Poznata glumica ljeti obožava ugasiti budilicu i pustiti da se stvari odvijaju svojim tokom: "Kupanje, lagani ljetni ručak, odmor u debeloj hladovini, zatim opet kupanje i onda izlazak do kasno u noć. Tako izgleda moj idealan ljetni dan. Ljeti se uvijek nešto događa i svi su bezbrižniji unatoč vrućinama, pa se dogode neplanirana putovanja, odlasci na brod ili nova zanimljiva poznanstva."

Nataša na plažu ne ide bez visokog zaštitnog faktora i sunčanih naočala, a voli ponijeti i dobru knjigu te breskve bez kojih ne može zamisliti dan na plaži. "Svake sezone kupim novi kupaći kostim i neku ljetnu haljinicu koju kupim na sniženjima i koju mogu kombinirati za dnevne i večernje izlaske. Volim i svoje Amarie sunčane naočale i to je uistinu sve što mi treba", otkrila je Nataša i dodala kako osim krema sa zaštitnim faktorom, voli parfemske kreme za večer koje su idealna zamjena za klasične parfeme.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0