Beauty

Missice predlažu: Isprobala sam Essence puder koji obožavate

Koliko puta sam vidjela da spominjete Essenceov dugotrajni puder za samo 30 kn - toliko da sam ga naprosto morala kupiti ne bi li se i sama uvjerila je li baš toliko dobar... ili nije?

Kako je i uobičajeno kod Essence proizvoda, nemaju posebno temeljite opise, tvrdnje i obećanja. Stay All Day 16 Hours Foundation je nježan i svilenkast puder koji pruža dugotrajno lijep izgled tijekom dana, čija delikatna tekstura omogućava ravnomjerno nanošenje, a pumpica dobro doziranje. Krenimo na kratku recenziju!  | Autor:

Prva velika zamjerka je boja. Svijetle sam puti, a ovaj puder nudi samo 3 tona, od kojih je najsvjetliji na meni izgledao kao da imam proizvod za samotamnjenje na licu. Tek sam uz korektor nekako uspjela iznijansirati lice, no ostala je vidljiva promjena boje s vrata na tijelo. To znači da dobrom dijelu djevojaka u startu ovaj puder neće nikako odgovarati. Njegova pokrivnost je slaba prema srednjoj, kroz njega se lijepo vidi koža i djelomično je nadogradiv. Na licu nije nimalo težak, finiš je prirodno sjajan, zaista se lijepo blenda i dugo traje bez previše uvlačenja u borice. S korektorima lijepo "surađuje" i ne skida se pod kistom kod nanošenja proizvoda povrh. Bacila sam oko i na njegov sastav i rekla bih da je okej, no ako ste osjetljivi na parfem, ovaj proizvod ima nekoliko supstanci koje bi vam mogle iritirati kožu. 

Možda vas zanima Isprobala sam jeftinu maskaru o kojoj priča cijeli internet Rubrika Beauty Beauty

Cijena pudera je 32,90 kn i možeš ga kupiti u dm-u. Hoću li ga kupiti ponovno? U slučaju da Essence doda još nekoliko svjetlijih nijansi ovog proizvoda, mislim da bi ga ponovno probala, no ovako sigurno neću.

Ocjena: 4/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: None

Komentari 0