Beauty

Miley Cyrus je lice MAC Viva Glam kolekcije

Kontroverzna zvijezda Miley Cyrus je najnovije lice MAC Viva Glam kolekcije. Mlada pjevačica se tako pridružila Nicki Minaj, Rihanni i brojnim drugim zvijezdama koje su ostvarile suradnju s ovom kozmetičkom kućom upravo na Viva Glam kolekciji.

U kampanji za kolekciju pjevačica Miley Cyrus leži u svjetlucavom trikou i reklamira Viva Glam ruž i svjetlucavo sjajilo koji će na tržištu biti dostupni oko Nove Godine. Sav prihod od prodaje proizvoda bit će doniran MAC AIDS fondu, humanitarnoj organizaciji osnivača MAC-a Franak Angela i Franka Toskana koja postoji od 1994.

Prvo zaštitno lice kampanje bila je 'drag queen' RuPaul, a uslijedio je cijeli niz poznatih ličnosti koje utjelovljuju različitost: Rihanna, Lady Gaga, Elton John, Ricky Martin, Cindy Lauper, Christina Aguilera...

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

"Ideja Viva Glam linije je da slavi život i otvoren stav naše kampanje. Ona je vezivno tkivo koje utjelovljuje MAC i njegovu mantru "Sve dobi, sve rase, svi spolovi". Ona je bila i još uvijek jest srce i duša naše kompanije. Glasnogovornici Viva Glam kolekcije su provokativni, alternativni i utjecajni te ukazuju na različite zajednice. Oni su heroji u koje se ugledamo zbog njihovih osobnih uspjeha, ljudi koji su izmislili sami sebe i stvorili pokrete", piše na službenim stranicama MAC-a.

A Miley je uistinu sve to. Nakon što je kao djevojčica glumila Hannah Montanu, napravila je velik i provokativan zaokret u karijeri. Od slatke djevojčice postala je kontroverzna zvijezda koju ili volite ili mrzite.

Photo: @splashnews.com

Komentari 0