Beauty

Megan Fox je novo lice Avona

Zvijezda filma 'Transformeri' lice je novog parfema koji dolazi iz Avona. Megan Fox ovako se pridružila velikom broju poznatih lica koji predstavljaju poznati američki brend.

Fergie, Reese Witherspooon, Olivia Wilde, Courteney Cox – to su samo neka od imena koja su surađivala s Avonom, a sada im se pridružila i zanosna Megan Fox. Glumica, koju su čitatelji brojnih muških magazina često proglašavali najseksepilnijom ženom na svijetu, zaštitno je lice mirisa 'Instinct'.

"Kada smo razvijali Avon 'Instinct', tražili smo nekoga tko može utjeloviti samu srž ovog divlje privlačnog mirisa", objasnila je Laura Clarke,brend menadžerica Avon mirisa za Europu, i dodala:

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

"Nitko ne utjelovljuje magnetksu privlačnost bolje od Megan – muškarci i žene vide je kao hrabru, očaravajuću ljepoticu. Ona je savršeno lice ovog intenzivnog mirisa!"

Megan Fox je trenutno trudna s drugim djetetom, a još ranije je bila zaštitno lice nekih modnih kuća. Njen najpoznatiji angažman na tom polju je za miris 'Armani Code'. Avon 'Instinct' na tržište stiže na jesen. Mirisna kompozicija sastoji se od zelenih nota u glavi, kamelije u srcu i sandalovine u bazi mirisa.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0