Beauty

Marijana Batinić je potamnila kosu, a zanimljivo čija joj je boja kose bila inspiracija

  • Zasluženi predah od majčinskih obaveza Marijana Batinić odlučila je iskoristiti za posjet salonu ljepote
  • Voditeljica je u salon pristigla u društvu kćeri Ene koja je bila i inspiracija za promjenu njezinog izgleda
  • Marijana se odlučila lagano potamniti kosu, a krajnjim rezultatom bila je iznimno zadovoljna

Voditeljica Marijana Batinić sredinom rujna je rodila svoje drugo dijete, a u jednom od prvih intervjua koje je dala po rođenju kćerkice Roze osvrnula se na to kako izgleda njezina svakodnevica s nekoliko tjedana starom bebom.

"Cijeli dan sam u punom pogonu, dojim svaka dva do tri sata, presvlačim pelene, kuham, spremam, vrte se perilice i sušilice. Većinu dana sam u pidžami, ali stignem se gotovo redovito tuširati. Dan mi izgleda baš kao i većini mama u tim prvim tjednima", otkrila je Marijana za RTL.

Možda vas zanima Stručnjaci odabrali: Najbolji savjeti za kosu za žene iznad 40 godina Rubrika Beauty Beauty

Ipak, pronašla je vremena te se zaputila u salon ljepote na zasluženi tretman koji je nazvala "2u1 makeover". Svoj posjet salonu zabilježila je putem Instagram priča koji su otkrile kako se uz pedikuru prepustila i frizerskim škarama. Društvo joj je pravila petogodišnja kći Ena, a Marijana je pratiocima priznala sljedeće: "Moje prvorođeno želi frizuru kao mama, a mama želi boju poput njezine".

 | Autor:

Voditeljica je poželjela lagano potamniti kosu. Posljednjih mjeseci imali smo je priliku vidjeti kao 'prljavu brinetu', no sada je zlaćane pramenove odlučila zamijeniti zagasitijim smeđim nijansama. Marijana je bila izuzetno zadovoljna finalnim rezultatom te je otkrila da je njezina nova boja upravo onakva kakvu je priželjkivala. "Boja skoro kao u petogodišnjeg djeteta", dodala je uz fotografiju svoje nove frizure.

Možda vas zanima Isprobaj ove savjete koji će pomoći da ti kosa što dulje ostane čista Rubrika Beauty Beauty

 | Autor:

Lagano potamnjivanje kose izvrstan je način za postizanje osvježenog prirodnog izgleda za sve one koji zaziru od velikih transformacija. Također, jednostavno ga je održavati, a ako ti dosadi možeš ga razigrati svijetlim pramenovima bilo u medenim plavim ili toplim smeđim nijansama.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0