Beauty

Marija Borić: "Žena blista kad je sretna!"

Glumicu Mariju Borić jednostavno morate voljeti! Njen pozitivan stav i prirodnost osvojili su gledatelje diljem Hrvatske, jer ova televizijska, kazališna i filmska glumica i dalje djeluje poput djevojke iz susjedstva. Za portal Budi.IN otkrila je svoje beauty navike.

Marija Borić kaže kako se svog prvog kozmetičkog proizvoda ne sjeća, ali se zato sjeća brojnih 'kikseva' koje je imala u mladosti. Dapače, tvrdi kako se oni događaju i danas, ali kad gleda na prošlost sve joj se to čini pomalo smiješnim.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

"U mlađim danima, još u srednjoj školi, jako sam se voljela šminkati pa sam čak i u školu (uvijek sam bila jutarnja smjena) išla s cjelokupnim make up-om. Napravila bi si jaki i vrlo precizan smokey eyes i paradirala bi takva po školi. Danas mi je to smiješno i pokušavam se šminkati što manje, makar obožavam dekorativnu i preparativnu kozmetiku."

U skladu s beauty filozofijom koju je prihvatila kao odrasla, tako je i ljeti njena kozmetika svedena na minimum. Koristi hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom, ulje za kosu i parfem. Pri ruci uvijek ima termalnu vodu u spreju koja joj služi za brzinsko osvježenje. Nema posebne proizvode koji joj pomažu da zablista, jer vjeruje da ljepota dolazi iznutra.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

"Žena blista kad je sretna. Nema proizvoda koji joj može u tome pomoći. Za to joj ipak trebaju ljubav i mir", kaže simpatična glumica.

Marija kaže i da se trudi čuvati kožu i brinuti se za nju. Najgora navika joj je sklonost isprobavanju raznih tretmana, jer je kao i svaka žena – znatiželjna, pa njena osjetljiva koža ponekad i nastrada. Trudi se kožu čistiti i hraniti izvana, ali i iznutra.

"Što se tiče tretmana lica, isprobala sam zbilja svašta, ali ništa ne prakticiram redovito. Ipak, redovito odem na masažu i kod frizera", otkrila je Marija.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

Kosu tako njeguje u Antonija Studiju, a kada bira frizuru, uvijek se konzultira s frizerkama ili joj padne na pamet neka frizura, ovisno o tome što nosi i kakav izgled želi postići. Beauty ikona je za nju glumica Rachel McAdams, koja baš poput Marije uvijek izgleda svježe, vedro i nasmijano.

"Ne bojim se starenja, veselim se lijepim trenucima koji me čekaju u životu. A što se tiče plastičnih operacija, nemam ništa protiv njih, ako malo "popravka" nekog veseli samo neka izvoli. A ja sam zadovoljna takva kakva jesam. Samo kad bi imala par kila manje, ali volim jesti...", za kraj kroz smijeh dodaje Marija.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Danijel Berković/Pixsell

Komentari 0