Beauty

Margot Robbie i Lady Gaga više nisu plavuše! U novom izdanju ih je doista teško prepoznati

  • Novi filmski projekti su glumicu Margot Robbie i pjevačicu Lady Gagu primorali na drastičnu promjenu frizue
  • Dvije poznate plavuše zbog uloga su se vratile prirodnoj boji kose te privremeno nose smeđi kraći bob
  • Dok Margot snima u Los Angelesu, Lady Gaga boravi u Italiji gdje je smješten set filma o skandalu koji je potresao obitelj Gucci

Fotografije glumice Margot Robbie koje su ovih dana snimljene u Los Angelesu iznenadile su mnoge njezine obožavatelje. Naime, 30-godišnja glumica je uočena s novom kratkom smeđom bob frizurom! Vjeruje se kako je brineta postala zbog uloge u novom filmskom projektu.

Pojedinosti o tematici i radnji filma još uvijek nisu dostupne javnosti, no poznato je kako će se uz Margot u filmu pojaviti i mlada glumica Anya Taylor-Joy, koja nas je osvojila naslovnom ulogom u Netflixovoj hit seriji 'Damin gambit'.

Iako Margot prvenstveno poznajemo kao plavušu, njezina prirodna boja kose je upravo tamno smeđa. U nekoliko navrata je pokušala 'isfurati' prirodnu boju, no obožavatelji i beauty eksperti ipak napominju da im znatno bolje izgleda sa svijetlom kosom. Slažeš li se? P.S. I ove njezine kolegice su svojevremeno isprobale obje nijanse. Plavuša ili brineta, pitanje je sad.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Ovih 5 ozbiljnih pogreška koje možeš napraviti kod frizera mogu te koštati dobre frizure Rubrika Beauty Beauty

Na novom filmskom projektu radi i pjevačica Lady Gaga. Trenutačno uz glumca Adama Drivera boravi u Italiji gdje snima film o povijesti obitelji Gucci. U njemu će se pojaviti kao Patrizia Reggiani, bivša supruga Maurizija Guccija koja je odgovorna za njegovu tragičnu smrt 1995. godine. Upravo je priča o brutalnom ubojstvu koje je zaprepastilo svijet okosnica radnje, a 34-godišnja glazbenica se zbog uloge podvrgla i dramatičnoj promjeni frizure.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Iako eksperimenti s bojom kose za nju nisu nepoznanica, čak i gorljivi obožavatelji su priznali kako im je neobično vidjeti je u ovako ozbiljnom izdanju. Velika je vjerojatnost da pri slučajnom susretu uopće ne bi ni primijetila da se pored tebe nalazi jedna od najvećih pjevačkih zvijezda.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić
 

Cijelu epizodu pogledaj  OVDJE.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0