Beauty 06. prosinca 2012.

Savršeni nokti za ludi provod

Guliver Image/Getty Images.
1/12

Lakovi za nokte ne gube na svojoj popularnosti, a dobra manikura može podići i najbezličniju odjevnu kombinaciju.

Nail art sve više uzima maha na našim noktima, a čak i žene koje preferiraju decentnu manikuru u prosincu požele malo blještavila. Ukrašavanju noktiju nisu odoljele ni mnoge poznate žene koje na crveni tepih redovito dolaze s toliko ukrašenim noktima da je svako prstenje suvišno.

 | Autor:

Kavijar ili baršunasta manikura

Kozmetički brend Ciate pokrenuo je novi trend među trendsetericama: apliciranje materijala na vlažan lak i kreiranje neodoljivih efekata. Najpoznatije manikure koje je kreirao ovaj brend su kavijar i baršunasta u kojima se apliciraju kuglice ili vlakna materijala na bazni lak. Kavijar manikuri nije odoljela niti Jessica Biel koja je srebrne kuglice nosila na jednoj premijeri.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ovu manikuru možete kreirati ne samo s vlaknima i kuglicama nego i s pažljivo složenim kristalićima i oblicima poput zvjezdica ili kvadratića.

Dvobojna manikura

Ako mislite da pod ovim mislimo na francusku manikuru – varate se. Sigurno i sami znate da imate previše lakova koje ne stignete nositi. Ako je tako, ova manikura je pravi odabir za vas. Četiri nokta boje se u jednu boju, a peti (obično kažiprst, srednji ili prstenjak) u neku drugu boju.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kao što se vidi na primjeru Nicki Minaj, poželjno je da boja bude kontrastna, ali istog intenziteta. Nicki je tako kombinirala pastelnu ružičastu i kombinaciju bijele i plave.

Glitter manikura

Ovo je najjednostavnija manikura koja pristaje doslovno svima. Mogućnost kombiniranja različitih boja i veličine šljokica omogućuje da se ova manikura prilagodi svakom stilu. Sve što trebate je bazni lak i glitter nadlak u željenoj boji.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Takvu manikuru voli i Carly Rae Japsen koja je nosila takvu manikuru na dodjeli jednih nagrada. Njena kombinacija jarko ružičastog laka i krupnog tamnog laka odlično pristaje uz njenu svjetlucavu haljinu.

Manikure i lakove kojima ih možete postići pogledajte u galeriji...

Komentari 0