Beauty

Manikura inspirirana talijanskom lakoćom postojanja novi je hit na mrežama, nosit ćemo ju cijelo ljeto

  • Napokon smo dočekale ljeto i vrijeme jarkih ljetnih manikura
  • Ove godine se jedan trend posebno izdvaja, a radi se o manikuri s talijanskim "štihom" 
  • Koje nijanse odabrati za savršenu dolce far niente manikuru, pročitaj u nastavku

 

Ah to dugo toplo talijansko ljeto, prepuno boja, uzoraka, zavodljivih pogleda, zalazaka sunca, elegancije i glamura. Tko se ne bi mogao zamisliti kako u ovom trenu uživa uz koktel na obali Portofina, u šarenoj lepršavoj haljini, okružena najdražim prijateljicama? Mi bismo svakako mogli! Ipak, u ovakvim trenutcima ne možemo uživati baš cijelo ljeto - ili ipak možemo?

Dobro znamo koliko prava manikura može potpuno promijeniti kako se osjećamo, osnažiti nas i dati nam to dodatno osiguranje da smo spremne baš za sve. Isto tako, postavit će "ton" za sve outfite uz koje ćemo ju kombinirati, ali i stvoriti ugođaj koji želimo. Upravo je taj neodoljivi dolce far niente talijanski osjećaj ono što će obilježiti ljeto 2024., kako u modi tako i u svijetu manikure. Pojam koji označava neodoljivu lakoću postojanja vodit će nas kroz ljeto i redovno podsjećati koliko je život lijep i koliko trebamo uživati u svakom trenutku koji donosi. 

Omiljene boje za ljeto 2024.

Kako bi unijela ovu filozofiju uživanja u svoj život, najlakše je započeti od manikure. Ovog će ljeta posebno biti popularne jednostavnije manikure, ali nikako obične. Ono što će ih činiti posebnima su same nijanse, ali i poneki efekti koje smo već imali priliku vidjeti, ali sada dolaze u potpuno drugačijem izdanju. Koje su to nijanse kojima jedva čekamo ukrasiti svoje ljetne dane?

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Najprije se radi o ružičastoj, boji bez koje ne možemo zamisliti ni proljeće ni ljeto. Dok u proljetnim danima nosimo nešto nježnije, puderaste nijanse, tijekom ljeta okrećemo se onim malo intenzivnijima, koje će se savršeno spojiti s jarkim bojama odjeće, ali biti i odličan kontrast morskom i nebeskom plavetnilu. Pogriješiti nećeš niti ako odabereš boju koja se nalazi na spektru između ružičaste i ljubičaste, a posebno ju odabereš ne samo za manikuru, nego i pedikuru. 

Boja koja nam se ove godine vraća nakon nekoliko dugih sezona u kojima ju nismo mogli često vidjeti je tirkizna, posebno ona koja ima više zelenkastih nego plavih nijansi. Neodoljivo nas podsjeća na neku skrivenu lagunu u kojoj jedva čekamo zaplivati, pa će tako biti odlična oda ljetovanju na koje tek trebamo ići ili možda podsjetnik na dane koje smo već proveli uz more. 

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

A o trendovima za ljeto 2024. ne možemo niti pričati bez da spomenemo apsolutnu vladaricu trendova ove sezone, a to su hladne nijanse plave. Plava, posebno ledenoplava, može se naći na svemu - od nakita, odjeće pa čak i sandala te manikure. Za razliku od ružičaste ili ljubičaste, ove nijanse plave stvorit će savršenu harmoniju s morskim plavetnilom i upravo je zato neizbježna ovog ljeta. 

Ne možeš bez šljokica? Odaberi cat-eye manikuru

Za cat-eye manikuru već smo čuli, no nekako je uvijek bila vezana uz hladnije, jesenske dane. Ove godine cat-eye manikura osvaja ljetne trendove! Ružičaste, ljubičaste, tirkizne i plave nijanse cat-eye manikure koje se presijavaju na suncu sve su što ti treba da zasjaš na plaži, uz ljetne hitove u koktel baru ili možda na romantičnoj večeri i svečanom eventu. Isto tako će biti i odličan izbor za svakodnevne kombinacije, a sigurno će te podsjećati i da uživaš u baš svakom trenutku ljeta - jer slatko je ne raditi ništa.

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Isplaniraj svoj ljetni bijeg uz Dolce far niente kolekciju bezvremenskih klasika

Jana Nails još jednom postavlja trendove! Uz već postojeći bogati izbor neonskih boja, ovog ti ljeta donose nešto potpuno drugačije u neodoljivoj kolekciji Dolce far niente. Od osunčanih toskanskih vinograda do mirnih tonova morskog plavetnila, svaka nijansa inspirirana je romantičnim duhom talijanskog ljeta, a svojim širokim spektrom boja ova kolekcija će u potpunosti zadovoljiti svačiji ukus. Ovog ljeta iskombinirajte skladan spoj pet bezvremenskih ljetnih nijansi koje pršte vibrantnošću i pet zadivljujućih ljetnih cat-eye boja u Dolce far ninete kolekciji: #276 Bellinissima #Bellinigirl, #277 Asaggiami #tasteme, #278 Balliamo #let'sdance, #279 Ciao bella #hibeautiful, #280 Toccami #touchmebaby, #281 Le sue perle #herpearls , #282 Throw throw #kisskiss, #283 Costa blu #bluecoast, #284 Chiamami #callme i #285 Tramonto #sunset.

Paleta se proteže od žarkih nijansi pa sve do svježih i prozračnih boja s cat-eye efektom tako da možeš zablistati u baš svakoj prilici. Ne propusti priliku da ostvariš svoju ljetnu romansu iz snova uz Jana Nails. Prati Jana Nails Instagram i Facebook profile kako bi otkrila ekskluzivne beauty savijete, isprobaj njihove vrhunske proizvode i pridruži se bezbrojnim followerima koji su Jana Nails učinili svojim ultimativnim ljetnim beauty odredištem. Doživite strast talijanskog ljeta uz Jana Nails – gdje ljepota ne poznaje granice.

#JNbeauty #JNspa #jananails

Photo: Jana Nails

Komentari 0