Beauty

Manikirka Lady Gage i Selene Gomez otkriva kakvi će nokti biti najpoželjniji ovog ljeta

  • Ljetne trendove želimo vidjeti i na svojim noktima
  • Kakvi će biti ove sezone najbolje zna manikirka u čije se ruke prepuštaju najveća svjetska imena
  • Nijanse lakova, oblici i dužina noktiju bit će malo drugačiji od onoga što smo do sada nosili

Lucy Tucker možda nije prepoznatljivo ime, ali njezin uradci šetali su crvenim tepisima i najekskluzivnijim događanjima u Hollywoodu, a obožavaju ih slavne osobe poput Jessice Biel, Selene Gomez, Lady Gaga i Julianne Moore. Lucy je jedna od najpoznatijih manikirki kojoj su odana brojna velika imena svjetske scene zato nije skromno reći da ona postavlja trendove koji ćemo sigurno nositi

Možda vas zanima Manikirka koja uređuje Beyoncéine nokte otkriva kako se pravilno kod kuće brinuti o kožici oko noktiju Rubrika Beauty Beauty

Lucy je stranim medijima ispričala kakvi će se nokti najviše nositi ovog ljeta uključujući najpoželjnije nijanse, načine oblikovanja noktiju, ali dodala je i neke savjete zbog kojih naša manikura neće nikad izgledati ljepše. 

Ljetne nijanse

Ovo ljeto svi ćemo nositi neonske boje, ali na pomalo neobičan način, savjetuje Lucy. ''Jedan od najvećih trendova u kojima ću stvarno uživati ovo ljeto su neonski detalji. Ljeto je idealno za jarke boje, a mnogi brendovi za sezonu lansiraju predivne neonske nijanse'', ispričala je Lucy. 

Trend koji smo do sada mogli viđati ovo ljeto dolazi s pomakom i ne uključuje lakiranje cijelog nokta. Neonski ombre nanosi se samo na vrh nokta, a za cool vibru mao umjetničko djelo potrebno je premazati lakom za nokte s mat efektom.

Duljina nokta koju ćemo nositi ovo ljeto

Tipse i produljene nokte rado smo nosili zbog čega su naši nokti i ruke djelovali još elegantnije. Međutim, utjecanjem epidemije i kako bismo osigurali bolje higijenske uvjete, ovog ljeta njihova dužina će biti znatno kraća. ''Zbog COVID-19 klijentice su masovno uklanjali svoje produžene akrilne ili gelirane nokte. Vjerujem da će se žene vrlo brzo naviknuti na svoje kratke nokte i vjerojatno se neće poželjeti vratiti dugima neko vrijeme'', mišljenja je Lucy. 

Oblik nokta za vruće dane

Izgleda kako je ovo ljeto odvažnijem oblikovanju nokta poput silletto (špicastog) odzvonilo. Izbor oblika noktiju stvar je osobnog ukusa i stila, ali ipak u obzir treba i uzeti i anatomiju prstiju i ruku. Dobro oblikovani nokat osigurat će još ljepši izgled ruku, a one koji prate trendove odlučit će se za bezvremensko, ovalno oblikovanje, savjetuje Lucy. 

Možda vas zanima Balerina-nokti: prelijepi oblik noktiju koji izdužuje prste i ruku čini gracioznijom sada je u trendu Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0