Beauty 09. srpnja 2013.

Make up pogreške Kate Hudson

Guliver Image/Getty Images.

Holivudska glumica koja je sinonim za 'kalifornijske' ljepotice se za jedan event odlučila na nešto drugačiji izgled. Na humanitarnoj večeri koju je organizirao Novak Đoković 8. srpnja, pojavila se s make upom koji nije najbolji odabir za nju.

Bronzer, bež sjajilo i malo maskare te prepoznatljiva valovita kosa su look koji Kate Hudson najčešće nosi na crvenom tepihu i koji joj najbolje stoji. Međutim, Kate je ovoga puta odabrala mnogo fatalniji make up.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Oči uokvirene smeđim nijansama shimmerastog sjenila te crnom olovkom su izvedene savršeno i mogle bi biti make up same za sebe, samo uz sloj balzama za usne i malo pudera, ali Kate se odlučila i za usne boje fuksije. Glossy ruž, iako izrazito popularan u ljetnim mjesecima, lako curi s usana, baš kao što se to dogodilo u njenom slučaju i ostavlja pomalo neuredan dojam. Ovom looku nije pomoglo ni rumenilo naneseno prenisko na obraze.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ležerna punđa, iako lijepa, stavila je make up pogreške u prvi plan. Najveća pohvala ide sivom laku za nokte koji ostavlja decentan i trendovski dojam, bez da je pomalo dosadan poput nude nijansi.

Komentari 0