Beauty 06. ožujka 2012.

Make up inspiriran ružama

Thinkstock.
1/7

Uskoro stiže proljeće, a nježne boje u kombinaciji s jarkim su idealne za dnevne izlaske, ali i večernje zabave. Zablistajte uz svježi ten, crveni ten i plavi lak za nokte.

Pupa je lanirala kolekciju koja u potpunosti prati proljetne trendove – Jeans n'Roses. Kolekcija je inspirirana nježnim bojama ruža i proljetnog cvijeća, ali i bojama seksi ispranog trapera. Traperu ove sezone nisu odoljele mlade trendseterice poput Rachel Bilson, ali ni dive klasičnog stila poput supermodela Claudie Schiffer.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

U novoj Pupinoj kolekciji nalaze se Luminys Silk satenska mono sjenila koja se mogu nanositi suha i mokra te omogućavaju kreiranje različitih lookova. Olovke za oči obogaćene su vitaminom E i ostavljaju metalik sjaj.

 | Autor:

Lipstylo polutransparentni ruževi imaju visok sjaj i ekstrakt pamuka za njegovane usne. Ovi ruževi su na pola puta između sjajila i ruža što ih čini lakim za nanošenje, ali i jako seksi. Duo rumenila imaju klasični i shimmer dio koji omogućava bezbroj kombinacija, a lakovi za nokte s visokim sjajem dolaze u trendovskim plavim i ružičastim nijansama. Svi upakirani su u kutijice s otiskom ruža, kako bi kolekcija bila potpuna.

Komentari 0