Beauty
1/15

Predstavljeni Catrice beauty noviteti

Katharina Steier, Catrice menadžerica za odnose s javnošću, otkrila je fantastične beauty novitete kojima je teško odoljeti.

U sezoni proljeće/ljeto 2015. sve je u znaku inspiracije modnim mekama Milanom, Parizom, Londonom, New Yorkom! Upravo ta četiri glavna modna grada donose modnu inspiraciju koja nije zaobišla niti najpopularniji ( i najprodavaniji u Europi) beauty brend Catrice.

 | Autor:

Kao favorite koje svakako treba isprobati ove sezone istaknuti su 12h mousse make up (lagani puder u pjeni koji se stapa s kožom i ujednačava ten), Allround korektor koji nudi visoko prekrivanje, Illuminating rumenila koja se sa stoje od dva različita intenziteta boja sa suptilnim sjajem i bisernim efektom, Prime and fine Anti-red korektor koji neutralizira crvenilo i prekriva nesavršenosti na koži i Jet Lash Speed Volume mascara koja za samo nekoliko sekundi daje savršen volumen vašim trepavicama.

 | Autor:

Kako topliji dio godine u fokus stavlja i nokte- oni su ovog proljeća sve samo ne neprimjetni. Uz kvalitetnu njegu  i dva noviteta- Catrice Ultra stay&gel shine bazni lak i nadlak) Catrice predstavlja nove Luxury nudes lakove za nokte u bojama bombona, tropskog voća, neba, morske obalale.

Photo: None

Komentari 0