Beauty

Ludo jednostavan trik koji tvoj puder čini svježim kao da si ga tek nanijela - hoćeš li isprobati?

  • Mary Phillips je poznata vizažistica koja se brine o šminki brojnih zvijezda, a Kendall Jenner joj je važna klijentica 
  • Vizažistica je otkrila trik pomoću kojeg popravlja puder Kendall Jenner
  • Vizažistica joj nanosi kremu ili serum preko pudera na poseban način

Iako na revijama i javnim događanjima i ona nosi mnogo šminke, Kendall Jenner u svakodnevnici je 'najprirodnija' članica klana Kardashian-Jenner. Na njenom se tijelu ne vide brojni tragovi plastičnih operacija, a lice joj je vrlo često minimalno našminkano. U usporedi sa sestrama koje su prave majstorice konturiranja i različitih tehnika "pečenja" pudera, Kendall uistinu izgleda kao prava "djevojčica". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

I njeni make-up trikovi prilično su jednostavni, barem ako je suditi prema izjavama Mary Phillips, vizažistice koja jako često potpisuje Kendallin make-up. Naime, Mary je ovih dana otkrila trik pomoću kojeg Kendallin puder uvijek izgleda besprijekorno. Tajna je, naime, u dobroj hidratantnoj kremi ili serumu kojim uvijek priprema lice, ali i popravlja te osvježava izgled pudera.  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Hada Labo Tokyo Lotion No.1 (129,90 kn); Afrodita Cosmetics Hydra Patch serum (72,99 kn); Vichy Mineral 89 (oko 160 kn)

"Uzmem malo hidratantne kreme ili seruma, stavim na zapešće, a potom uzmem široki kist i utopim ga u kremu te onda tapkam po licu s tim kistom" - otkrila je celebrity vizažistica koja je Kendallin make-up radila za brojne naslovnice uglednih časopisa i važnie revije koje su obilježile njenu karijeru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips) on

Naravno, ovaj trik mnogima je zvučao veoma sumnjivo. Kremom preko pudera? Zar to ne ide obratno? Vizažistica tvrdi da je njen trik višestruko provjeren. "Znam da zvuči kao da će sasvim pokvariti puder, ali zapravo je obratno. To djeluje poput magične gumice koja rehidrira lice bez da se išta pomakne s mjesta." - uvjerena je make-up artistica.

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?! Rubrika Love&Sex Love&Sex  | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Real Techniques set kistova (oko 200 kn); BH set kistova (oko 140 kn)

Nakon ovog poteza, uvijek možeš nanijeti još malo pudera da dodatno ispeglaš tragove dugog dana, ali Mary je uvjerena da to nije niti potrebno. Hoćeš li isprobati ovaj neobičan trik?

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0