Beauty

Lorde kreira make up liniju za MAC

Pjevačica Lorde, najpoznatija po hitu 'Royals', kreirat će kozmetičku liniju u suradnji s kozmetičkom kućom MAC. Zasad nije najavljeno što će kolekcija sadržavati, ali sigurni smo da će biti pomalo mračna.

Lorde je, osim po glasu, poznata upravo i po svom make upu koji koketira s gotičkim i vamp stilom. Tamni ruževi u smeđim i ljubičastim nijansama, slabo naglašene oči i ombre nokti su je učinili posebnom na glazbenoj sceni. Usko surađuje s MAC-ovom vizažisticom Amber Dreadon koja je zadužena za biranje njenih tamnih ruževa.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

"Voljela sam MAC kozmetiku još kao djevojčica. Sjećam se kako sam sa 14 godina štedjela za prvi njihov ruž u nijansi Snob, a sve moje prijateljice su ga koristile skupa sa mnom. Ovaj brend ima jasnu estetiku i uvijek mi se činilo da je u skladu s trendovima. Uzbuđena sam što ću raditi s njima na ovim proizvodima koje ionako koristim svakoga dana, a nadam se da ćete i vi činiti isto", objasnila je Lorde.

Zasad nije poznato koji proizvodi će se naći u kolekciji, ali za očekivati je da će biti više tamnih nijansi ruževa i lakova za ombre manikuru. Kolekcija bi trebala ugledati svjetlo dana tijekom ljeta.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0