Beauty 18. siječnja 2013.

Look nježan poput dodira leptira

1/28

Njemačka kozmetička kuća Artdeco kreirala je liniju za proljeće inspiriranu bojama koje inače nalazimo na krilima leptira. One su nježne, sedefaste i veoma ženstvene.

On je nježan i delikatan, baš kao i krila leptira! Nova kolekcija brenda Artdeco naziva Butterfly Dreams kreirana je na način da odgovara svim tipovima žena i nijansama tena, bez obzira jeste li topli ili hladni tip. Proizvodi iz ove kolekcije se lijepo nadopunjuju s već postojećim proizvodima linije i olakšavaju svakodnevno kombiniranje nijansi.

 | Autor:

Svoje mjesto u kolekciji su našla dva Art Couture ruža – nude i ružičasti, te nude i koraljni Perfect Color ruževi. Hydra Lip Color ruž je dostupan u nježnoj ružičastoj nijansi, a usne možete uokviriti jednom od dvije olovke za usne.

Za isticanje očiju tu su četiri nijanse mono sjenila za oči koje možete spremiti u prepoznatljivu kutijicu s motivima kolekcije. Mint zelena, pastelno plava i ružičasta dominiraju i refillima za sjenila s posebnim aplikatorom. Boje se mogu kombinirati s već postojećim ili s nijansama iz nove kolekcije. Dvije vrste olovke za oči uokvirit će pogled, dok će maskara istaknuti trepavice. Uz ove proizvode u kolekciji je dostupno šest nijansi lakova za nokte i rumenilo.

Kolekciju i nijanse detaljnije pogledajte u galeriji...

Komentari 0